Kærlighed
Hør uddrag

Kærlighed

Anders Agger, Mingo Nørager

Politikens Forlag
Anders Agger og fotografen Mingo har rejst land og rige rundt for at undersøge, hvorfor en sitrende muskel i brystkassen igen og igen slår benene væk under os. Resultatet er en mosaik af stærke fortællinger i kærlighedens navn.

Denne bog er et helhjertet forsøg fra tv-journalisten Anders Agger og fotografen Mingo på at inddæmme og beskrive alt det viltre og vanvittige, der sker, når vi forelsker os, og når vi elsker et andet menneske. Det er en umulig opgave, de har kastet sig ud i. Til gengæld er den fascinerende.

Sammen har de to kørt landet rundt for at møde kendte danskere som Renée Toft Simonsen, Tina Dickow og Kjartan Arngrim og endnu flere knapt så kendte danskere. Fælles for bogens medvirkende er, at de er stærke fortællere med stærke fortællinger, som giver læseren en anledning til god, gammeldags eftertanke. Måske for at blive klogere. Måske for at huske, hvorfor vi forelsker os.

Anders Agger og Mingo havde begge en fornemmelse af, at de ville blive udfordret på deres opfattelse af, hvad vi gør ved hinanden i kærlighedens navn. De fik ret. Alt sammen, fordi en sitrende muskel i brystkassen med fire hulrum har det med at kidnappe alt det irrationelle i os, når vi taber hjertet til et andet menneske:

Uanset om vi er 17 eller 71, gør vi os skyldige i kærlighedshistorier, der langt overgår fiktionen. End ikke den største filminstruktør kan matche de kærlighedshistorier, der udspiller sig i naboens lejlighed eller lidt længere nede ad hovedgaden. Bliver vi så klogere med alderen? Nej, ikke nødvendigvis. Og det er ikke mindre fascinerende.

Anders Agger er for længst anerkendt som en af landets allerbedste fortællere i billeder og lyd. Millioner af danskere elsker hans tv-programmer. Her viser han, at han også mestrer prosaens kunst.

Hans sproglige ekvilibrisme bliver i en vellykket symbiose forenet med Mingos kraftfulde og stemningsmættede billeder, som i bogen taler deres eget stærke sprog og betyder, at den også visuelt bliver et pragtværk. Resultatet er en gribende smuk og inspirerende hyldest til kærligheden.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 350.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 312
ISBN: 9788740061437
Format: 205x255
Udk. 27. October 2020
1. udgave, 7. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Bogfinken
En storladen reportagebog i ord og billeder… Det er rørende og spændende læsning.
 
 
 
 
 
-  kristinesbogbase.dk
Agger gør det han gør bedst, skaber gode interviews!
emilysalomon.dk
Fineste kærlighedsfortællinger fra det virkelige liv. Barske, livsbekræftede og rørende.
 
 
 
 
 
-  Jysk Fynske Medier, Henrik H. Breum
En prægtig bog … giv mig de stærke Mingo Nørager-fotos og de fuldendte Anders Agger-fortællinger, der sætter sig i krop og sjæl.
Bogblogger.dk
Det er i den grad værd at læse… Jeg kan ikke andet end anbefale den varmt.
 
 
 
 
 
 
-  Anettesbookshelf.dk
20 smukke og livsbekræftende historier
Downloads