Kærlighed ved første sting
Læs uddrag
Hør uddrag

Kærlighed ved første sting

Sy dit eget tøj

Tilly Walnes

Politikens Forlag
Har du lyst til at sy dit eget tøj, men ingen anelse om, hvordan du kommer i gang? Med denne bog vil du hurtigt opdage, hvor let det er, samt at det er meget sjovere at sy og designe sit eget tøj end at gå ud og købe det.
 
Kærlighed ved første sting giver dig en forfriskende tilgang til syning for moderne hjemme-skræddere. Den fører dig fra det mest basale som at tråde symaskinen til at kreere tøj, som du bare vil elske at gå med - uden indviklede sybeskrivelser.
 
Bogen får dig i gang med det samme, og den udvikler dine færdigheder og din selvtillid på en og samme tid. Teknikkerne forklares tydeligt der, hvor du har brug for dem - lige fra valg af størrelse og stof over knapper og lynlåse til den sidste finish og pynt - og med god støtte i trin for trin-fotos.

Bogen indeholder mønsterark til alle størrelser i fuld størrelse, klar til at blive tegnet af og brugt igen og igen. Forfatteren, Tilly Walnes, kommer med ideer til variationer, så du kan sætte dit helt personlige præg på dine ting. Ideer, som vil få det til at krible i fingrene på dig for at gribe synålen. Der er også masser af gode tips og tricks til, hvordan du får syning gjort til en del af din livsstil. Og med sin humoristiske, men til enhver tid praktiske sans tager hun fat i væsentlige emner så som at udvikle sin personlige tøjstil, og hvordan man gebærder sig i en stofforretning.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
ISBN: 9788740017885
Format: 201x253
Udk. 09. februar 2015
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: Kenneth Schultz
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Oversætter: Louise Klindt
Anmeldelser og omtale
Jydske Vestkysten
…en skøn bog om syning…. ..og har du lyst til at sy dit eget tøj, men har ingen anelse om, hvordan du kommer i gang, ja så er der rigtig god hjælp at hente i bogen.
Downloads