Kærlighed for voksne
Hør uddrag

Kærlighed for voksne

Anna Ekberg

Politikens Forlag
Christian holder parkeret i skoven, så Leonora ikke kan se ham. Hun løber derude på vejen, hans kone gennem tyve år.
Med musik i ørerne, fordybet i sit løb og i sig selv. Hun ser intet, aner ikke, at han om lidt i skjul af mørket og regnen vil indhente hende bagfra, med bilens lys slukket. Og på brutal vis gøre en ende på deres ægteskab.

Christian og Leonora har det hele, et godt ægteskab, et drømmehus med udsigt over Vejle fjord og en søn, der netop er blevet erklæret rask efter lang tids sygdom. Men til en fest i Christians firma, ser Leonora sin mand sammen med en yngre kvinde. Leonora indser, at hun risikerer at blive forladt. Tænk, at Christian kan. Tænk, at han kan forlade den kvinde, der har ofret sin karriere, alt, for at passe sønnen og sørge for familien. Leonora tager en beslutning: hun nægter at stå tilbage som hende, der blev forladt – uanset hvilke midler, hun skal tage i brug.

Kærlighed for voksne er en roman om ægteskab, om hvem der ofrer mest i et forhold, om parforholdets vindere og tabere, om lidenskab, sex og mord.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740038651
Format: ePub
E-bog Udk. 02. May 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Bognørden
En spændingsroman/thriller, der både underholder med et fantastisk godt skåret plot, og samtidig er det et socialrealistisk billede af, hvad livets barske realiteter kan gøre ved et menneske.
 
 
 
 
 
-  Bogfriisen, Tina Friis
En interessant, tankevækkende og sindssygt spændende bog, som også tager læseren af uforudsete veje. Og så klæder det bogen utroligt godt, at den foregår i Vejle. Om muligt øger det troværdigheden.
 
 
 
 
 
-  Krimifan
Anna Ekberg formår desuden på mesterlig vis at flette en både spændende, brutal og overraskende krimiintrige ind i ’Kærlighed for voksne’.
 
 
 
 
 
-  Findals Krimiside
Personskildringerne er fantastisk gode. Selvfølgelig kommer man mest ind under huden på Leonora, Christian og Zenia, men også de personer, de omgås, er meget fint beskrevet.
 
 
 
 
 
-  Bogliv
Der er en mørk og intens tone i ’Kærlighed for voksne’, som jeg rigtig godt kan lide; den minder mig lidt om HBO-serien ’The Affair’
 
 
 
 
 
-  Bogfidusen
Hvis man er til bøger med spænding, fart og personer, man slet ikke kan regne med, så er denne bog klart en kandidat til liggestolen i haven her til sommer.
 
 
 
 
 
-  Krummes krummelurer
Jeg er vild med stilen, som bogen er skrevet i. Den er spændende. Utilregnelig (på den gode måde). Nytænkende. Nervepirrende.
 
 
 
 
 
-  Livet i dukkehuset
Den er nervepirrende, den er vanvittig, den er skindsyg - og overhovedet ikke som du forventer. De tog fuldstændig fusen på mig. Den er medrivende og simpelthen så velskrevet, at der bliver bidt negle undervejs, og der bliver siddet helt ude på yderkanten af sofaen.
 
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau, Henrik Tjalve
Forfatterparret Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich tilhører eliten af danske krimiforfattere. Deres varemærke er skarpe og fantasifulde plots, hvor der gås til grænsen for det hverdagsrealistiske.
 
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Marie Louise Toksvig
Forfatterne kan skrive om kærlighed og parforhold, så man virkelig ikke ønsker det for sin værste fjende
 
 
 
 
-  Per Drustrup
Læs endelig bogen og bliv både overrasket og underholdt.
 
 
 
 
-  Onsdagsavisen, Maria Bruun Fanø
Anna Ekberg er en utrolig stærk forfatter, og bogens smukke kærlighedshistorie kombineret med en spændende kriminalhistorie er bestemt en af årets bedste læseoplevelser.
Book me up, Scotty!
Jeg var helt og aldeles opslugt fra start til slut, og da jeg færdig, havde jeg mest af alt lyst til at læse den igen.
Bogblogger, Karen Rosenfeldt
Skrevet med en indlevelse så stor, at den var svær at lægge fra sig. Med et gennemført plot, hvor jeg stadig er forundret over slutningen. Er du som jeg fan af domestic noir genren, er Anna Ekbergs bøger Den hemmelige kvinde og Kærlighed for voksne lige noget for dig.
Bogvægten
Det kan blive en glimrende film i thriller-gyser-klassen.
Bogblogger, Randi Glensbo
Bogen er virkelig velskrevet, medrivende, overraskende og spændende. Personerne er knivskarpt beskrevet, og plottet er utrolig godt skruet sammen.
Helsingør Dagblad, Claus Kjærsgaard
En klassisk velskrevet krimi/ spændingsroman. Forstået på den måde, at handlingen skrider fermt frem, og at forløbet er logisk nok. Altså, når man er færdig med bogen.
Crossing Journeys
Karakterplottet er så gennemtænkt og levende med en psykologisk dybde, som rammer mig der, hvor hjertet sidder.
Litteratursiden, Anne Klara Bæhr
...bogen er spændende og skruet godt sammen, og ind imellem er den også ganske morsom.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Anna Ekberg
På date med en morder
Ibens søster er forsvundet. Politiet mener, der er sket en forbrydelse, og Læs mere
Den hemmelige kvinde
Er det mit hus? Er han min mand? Er de mine børn? Er dette mit liv? Det Læs mere
Havets børn
Havets børn er en roman om uretfærdighed. Om at finde håbet, selv der hvor Læs mere