Kædens sidste led
Hør uddrag

Kædens sidste led

Fredrik T. Olsson

Hr. Ferdinand
I Amsterdam dukker den unge, højtbegavede sprogforsker, Janine, ikke op til en middag med sin kæreste. I Berlin dør en hjemløs mand i en gyde og køres væk i ambulance. I Stockholm forsvinder den 55-årige kryptolog William Sandberg sporløst fra hospitalet efter et mislykket selvmordsforsøg. Alt sammen hændelser som viser sig at være de uundgåelige konsekvenser af en velbevaret hemmelighed.

Den succesfulde journalist, Christina, har svært ved at forstå sin eksmand Williams forsvinden. Sammen med sin assistant, Leo, indleder hun en jagt, som fører hende nærmere sandheden og giver hende en skræmmende indsigt i, hvad der står på spil.

William er blevet bortført og bragt til et afsidesliggende slot i hjertet af Europa. Her møder han Janine, og indvies i hemmeligheden bag en kodet meddelelse, hvis kryptering han får til opgave at bryde under intens bevågning. Efterhånden står det klart, at den kodede meddelelse ikke er det, som William tror. Bagmændene har en skjult dagsorden, og Janine og William er fanget i en situation, hvis frygtelige følger for sent går op for dem.

Kædens sidste led er hæsblæsende læsning. Det er en intelligent og underholdende spændingsroman, som strækker sig fra Stockholm og videre ud i verden i et skæbnesvangert hændelsesforløb. Kædens sidste led vil blive læst yderst på stolen med nedbidte negle …
“’fornøjelig og fordøjelig”
– Berlingske

“En stærkt underholdende og spændende thriller, hvis indhold ikke lader en Dan Brown, Stephen King og en film som Outbreak meget tilbage at ønske.”
– Lektørudtalelse

“Svensk debutthriller af international klasse. Og hvilken debut: Blandingen af konspirationer og verdensomspændende dommedag fungerer optimalt. Og der er tale eminent god spænding i et hæsblæsende og medrivende tempo”.
– Litteratursiden.dk

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
DKK 49.00
Sideantal: 430
ISBN: 9788793166189
Format: ePub
E-bog Udk. 05. september 2014
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Ellen Boen
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Fredrik T. Olsson
Et vågent øje
Fredrik T. Olsson debuterede med et brag med Kædens sidste led, og nu er Læs mere