Kæden
Hør uddrag

Kæden

ADRIAN MCKINTY

Hr. Ferdinand
En uskyldig mor bliver et ufrivilligt led i en kynisk kæde af forbrydelser. Nu må hun selv begå en grusom forbrydelse for at redde sin kidnappede datter – eller risikere at miste hende for altid.

Rachel Klein sætter sin datter, Kylie, af ved busstoppestedet og begynder sin dag. Men et opkald fra et ukendt nummer ændrer alting: En kvinde i røret fortæller Rachel, at Kylie nu sidder bundet og kneblet på hendes bagsæde. Hvis Rachel skal gøre sig forhåbning om at se hende igen, skal hun gøre følgende: 1) Betal en løsesum 2) find et andet barn at bortføre.

Dette er ingen almindelig kidnapning , for den, der ringer, er selv en mor, hvis søn er blevet bortført, og hvis Rachel ikke gør som hun får besked på, vil drengen dø. ”Du er ikke den første. Og du vil bestemt ikke være den sidste.” Rachel er nu blevet en del af Kæden, en uendelig og modbydeligt indrettet ordning, som gør ofre til kriminelle – og sørger for, at en mystisk bagmand tjener styrtende på ugerningerne. Reglerne er simple, men de moralske dilemmaer er grusomme: Skaf pengene hurtigt, find dit offer og udfør derefter bortførelsen. Og det viser sig, at kidnapningerne kun er begyndelsen.

Kæden har allerede gået sin sejrsgang i USA, hvor romanen straks blev en New York Times bestseller, modtog flere priser og blev kåret til årets spændingsbog af flere aviser. McKinty har skrevet en hæsblæsende thriller, som ikke stopper, før Kæden bliver brudt.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740072662
Format: ePub
E-bog Udk. 03. August 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Lisbet Kjær Johansen
Anmeldelser og omtale
DBC, Lektørudtalelse
Plottet er utroligt godt i denne pageturner. Rachel er helten i historien, men også forbryder og offer, når hun selv tvinges til at kidnappe et barn. Både Rachel og Pete har begge åbenlyse svagheder, men deres desperation hjælper dem, mens man som læser sidder på kanten af stolen
Homebybianca.dk
Er du til en god thriller, der giver masser af gåsehud og udfordrer dig som læser, så er du kommet til rette sted.
 
 
 
 
 
-  bookishness_reviews (IG)
Kæden er en genial, gennemtænkt og nervepirrende thriller.
 
 
 
 
 
-  boghygge.com
...en af den type bøger som læses på absolut ingen tid, og som er svær at lægge fra sig.
Jyllands-Posten, Lars Ole Sauerberg
Det anbefales at læse bogen i ét stræk uden afbrydelser.
 
 
 
 
 
-  Bøger.org
Kæden er en nervepirrende thriller/kriminalroman, som er nærmest umulig at lægge fra sig, når først man er begyndt at læse den.
Downloads