Julefantasier
Hør uddrag

Julefantasier

Anne-Cathrine Jensen, Christina Sejer Pedersen, Dorthe Maja Løwe, Janne Hansen, Marie Spliid, Merete Svenningsen, Patricia Andersen, Tijana Duus

North Audio Publishing
Hede kys under misteltenen, frække hook-ups til julefrokosten og en quickie i sneen. Julefantasier er den seneste samling af frække noveller baseret på forfatter og powerhouse-agent Elisa Lykkes originale koncept for at sætte kvinders lyst og seksualitet i centrum. Og denne gang har fantasierne fået et tematisk twist, der passer til den søde højtid.

Julefantasier består af otte noveller nøje udvalgt blandt de mange, der blev sendt ind til en konkurrence udskrevet i samarbejde mellem Elisa Lykke og ALT for damerne. De udvalgte fantasier er forfattet af kvinder, der elsker at skrive, og som er fascinerede af det, som sex kan på skrift i forhold til det store, visuelle marked.

Elisa Lykkes KVINDEFANTASIER er efterhånden blevet et fænomen. Siden den første samling erotiske noveller udkom i januar 2021 i samarbejde mellem Elisa Lykke og syv kendte, modige danske kvinder, er interessen kun blevet større. De i alt fem samlinger af fantasier, der i dag er udgivet, er således blevet læst og lyttet mere end 60.000 gange.

Elisa Lykke har i samarbejde med ALT for damerne udvalgt de otte noveller til Julefantasier, forfattet af magasinets læsere: Marie Spliid, Anne-Cathrine Jensen, Christina Sejer Pedersen, Merete Svenningsen, Janne Hansen, Dorthe Maja Løwe, Patricia Andersen og Tijana Duus.

For at lade fantasien flyde frit fremgår det ikke, hvem der har skrevet hvilken novelle. Det må læseren selv fantasere om …

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788775714117
Format: ePub
E-bog Udk. 21. October 2022
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: North Audio Publishing
Downloads