Jomfruerne
Hør uddrag

Jomfruerne

Alex Michaelides

Hr. Ferdinand
Fra bestsellerforfatteren til Den tavse patient kommer en medrivende thriller om græsk mytologi, mord og besættelse.

Edward Fosca er en morder. Mariana Andros er ikke i tvivl. Men Fosca er urørlig. Han er en smuk og karismatisk underviser i de græske tragedier ved Cambridge University og er elsket af både ansatte og studerende – især af medlemmerne af et hemmeligt selskab af kvindelige studerende, kendt som Jomfruerne. Mariana er en fortræffelig, men også skadet, gruppeterapeut, og da hendes nieces veninde findes myrdet på Cambridge, bliver hun nærmest besat af Jomfruerne. Som tidligere studerende på Cambridge mistænker hun hurtigt, at noget skummelt udspiller sig bag det gamle universitets idylliske skønhed og traditioner. Og hun bliver overbevist om, at Edward Fosca er skyldig i mordet, selvom han har et vandtæt alibi. Men hvorfor skulle professoren dræbe en af sine egne studerende? Og hvorfor kredser hans undervisning altid om Persefone og hendes rejse til underverdenen? Da endnu et lig dukker op, løber Marianas besættelse efter at afsløre Fosca af med hende og truer med at ødelægge både hendes troværdighed og forholdet til hendes kære. Men Mariana er fast besluttet på at stoppe morderen, selvom det kan koste hende alt – også hendes eget liv.

Med Den tavse patient stormede Alex Michaelides ind på den internationale krimiscene. Nu er han endelig tilbage med en suveræn efterfølger, Jomfruerne, en urovækkende og intens thriller om
hemmeligheder – andres og vores egne.

”Alex Michaelides’ længe ventede roman, Jomfruerne, er her endelig … Den er tillokkende og uimodståelig.”
- The New York Times

“Fans af [Donna Tartts] Den hemmelige historie vil falde pladask for Jomfruerne … Med denne geniale page-turner af drømmende græsk mytologi og antikke mordritualer, grundfæster Michaelides sig som en ustoppelig, litterær kraft inden for thrillergenren.”
- Esquire

“Forfatteren til den kritikerroste Den tavse patient manifesterer sig som en topmoderne forfatter med denne nye roman; en blændende blanding af græsk mytologi og et knivskarpt plot …
lige til bestsellerlisten.”
- Newsweek
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740073898
Format: ePub
E-bog Udk. 01. July 2021
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Nanna Lund
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Bogens_liv (IG)
“Jomfruerne” er en thriller fyldt med spænding, sorg og sociale udfordringer. Dette er en bog der kommer omkring mange emner og følelser.
 
 
 
 
-  anettesbookshelf.dk
Endnu engang blev jeg altså fanget i et mytologisk spind af den græske thriller-mester.
bogblogger.dk
En virkelig velskrevet, velkomponeret og læseværdig bog.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Alex Michaelides
Den tavse patient
Alicia Berenson lever et celebert liv som anerkendt kunstmaler. Hun er gift Læs mere