Jeg slukker nu!
Hør uddrag

Jeg slukker nu!

Få et sundt forhold til din telefon

Catherine Price

Elsker du din mobil, men synes at den stjæler for meget af din tid? Er der pludselig gået både hele og halve timer, mens du lige har tjekket vejret og dine venners opdateringer eller et par andre i øjeblikket uundværlige ting? Måske er forelskelsen i din kære telefon blevet til træthed, en følelse af stresset tomhed og småfrustration.

Så er det her bogen for dig. Hvis du da ikke i stedet vil give den til en, du kender, der nærmest ikke kan slide blikket fra sine apps.

Den prisbelønnede videnskabsjournalist Catherine Price har prøvet det på sin egen krop og dykker her ned i, hvor hurtigt og effektivt vores smartphones har overtaget vores liv – og hvorfor vi bliver så afhængige. Hun indleder bogen med et brev til sin mobil: Du er den sidste, jeg rører ved, inden jeg går i seng, og den første jeg rækker ud efter om morgenen.

Helt enkelt beskriver hun, hvordan denne afhængighed opstår, og hvordan man på 30 dage kan få et bedre og sundere forhold til sin telefon. For lige som med alle andre forhold kan det gøre underværker at tage det op til overvejelse indimellem. Sidegevinsten er at blive meget mere glad og mindre stresset i livet igen og at genopdage vigtige sider af det, man helt havde glemt. Og bare rolig: det betyder ikke, at du skal leve uden!
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sideantal: 192
ISBN: 9788740049381
Format: ePub
E-bog Udk. 29. May 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Oversætter: Siri Ranva Hjelm Jacobsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  En bognørds skriblerier, Mette Eline Pedersen
”Jeg grinte flere gange højlydt, imens jeg læste ’Jeg slukker nu’, fordi jeg tydeligt kunne genkende mig selv i de scenarier som Catherine Price beskriver.”
 
 
 
 
-  Politiken, Nazila Kivi
”En brugbar og fordomsfri guide … Denne læser er begejstret for bogen og er hermed klar til at afprøve bogens anden halvdel, som er et 30-dages afvænningsprogram til at få et bedre og mere afslappet forhold til sin telefon. Vi ses offline, venner.”
Bogblogger.dk, Morten Kidal
”Price skriver med overskud og humor om et alvorligt emne, som uden tvivl har ændret vores måde at være sammen – og alene – på.”
P – Psykologernes fagmagasin, Majken Skjølstrup
”Jeg kan virkelig anbefale bogen til alle, der bruger smartphones eller tablets, uanset om man oplever sit forbrug som et problem eller ej … Bogen er ikke tung, videnskabelig faglitteratur, men den er letlæst, lettilgængelig og humoristisk. Og den er skrevet i en kærlig, ikke-fordømmende ånd, hvor man føler sig taget i hånden og opmuntret, også når man har svært ved opgaverne eller man falder i … I skrivende stund er det nu 10 dage siden, jeg blev færdig med 30-dags programmet. Og jeg kan mærke, mit forhold til min tablet er ændret ret markant.” Læs mere
Downloads