Jakob Fuglsang
Læs uddrag

Jakob Fuglsang

Drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje

Jakob Fuglsang, Rasmus Staghøj

Politikens Forlag
Jakob Fuglsang har i en årrække været Danmarks største cykelstjerne. Han blev verdensmester i mountainbike (U23) og vandt Post Danmark Rundt tre år i træk. Alligevel har mange cykelfans set ham som ”den evige toer”, som kunne køre med de stærkeste konkurrenter i alle terræner, men altid manglede det sidste for at kunne vinde store sejre.

Endnu en andenplads, OL-sølvmedaljen i Rio, blev et vigtigt vendepunkt. Jakob Fuglsang har siden OL kørt med en fornyet angrebslyst og urokkelig selvtillid. Det gav bonus med en sejr i det prestigefulde Critérium du Dauphiné, hvor verdens bedste cykelryttere deltog, og kun et styrt og et brækket håndled forhindrede et topresultat i Tour de France.

Nu stiler Jakob Fuglsang endnu højere. Hans drøm er at vinde den regnbuestribede trøje som verdensmester på landevej og erobre den gule trøje og en podieplads i Touren.

I denne bog fortæller han ærligt om rejsen fra provinsdreng til cykelstjerne, om det personlige møde med cykelsportens store navne, fra Michael Rasmussen og Bjarne Riis til Brødrene Schleck, om de største resultater og om medaljens bagside, ensomheden og de afsavn, som er nødvendige for at nå sine mål.

”Jeg har mange mål tilbage i karrieren. Det største er at komme på podiet i Tour de France. Jeg tror fuldt og fast på, at det er muligt.”
Jakob Fuglsang

Fra Jørgen Leths forord:
”Ingen dansk cykelrytter siden Rolf Sørensen har haft en så iøjnefaldende elegance på cyklen. Jakob Fuglsang kan noget særligt.”

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 7T 24M
ISBN: 9788740050660
Format: Download MP3
Lydbog udk. 02. July 2018
Indlæst af: Rasmus Staghøj
Fotograf: Photographer Martin Bubandt
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Bogfriisen.dk
’Jakob Fuglsang – drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje’ emmer af passion, engagement og personlig udvikling. Ja, måske grænsende til nørderi – men ikke kun omkring Tour de France og vejen til OL-sølvmedaljen. For historien rummer en del mere end det. Store følelser – både udtalte og uudtalte gemmer sig på de 304 sider, hvor jeg unægteligt blev grebet af stemningen flere gange. Genkendelsens glæde af beskrevne situationer og perioder i cykelsporten, positive såvel som negative – var stor og fik alle mine følelser i spil. Ikke mindst kapitlet med tiden omkring “Team Judas”, hvor knuden i maven ikke fornægtede sig. Åh jo – meget kan vækkes til live under læsningen. Samtidig er der noget befriende, berigende i at få denne fortælling fra manden på cyklen. Det åbner nemlig alle muligheder for at få nuancer på sager, som man måske hidtil kun har haft pressens udlægning af Læs mere
 
 
 
 
 
-  Kommunikationsforum.dk, Tonny Vorm
[Jakob Fuglsang] beretter i et underholdende og eftertænksomt anslag, om hvad der driver ham og om sit liv og sin karriere ... Alt sammen levende og medrivende beskrevet af Rasmus Staghøj, der har formået at åbne munden på en mand, hvis fine dyd det ellers er at fatte sig i korthed.
 
 
 
 
-  Feltet.dk
Jakob Fuglsangs biografi overrasker positivt med mange interessante detaljer fra karrieren og vejen frem til kaptajnrollen hos Astana ... Min bedste anbefaling om denne bog er derfor også, at man skal skynde sig at læse den som optakt til det forestående Tour de France.
 
 
 
 
-  Bognørden.dk
For cykelfans er det naturligvis en mustread. Den er velskrevet, levende i sine beskrivelser og så var det herligt at få et indblik ind i hverdagen hos en af vores store danske ryttere.
Cykelmagasinet.dk
Rasmus Staghøj er en rigtig dygtig journalist, og Jakob Fuglsang er Danmarks bedste cykelrytter. Det er en kombination, der giver et godt resultat, og det er en bog, der nok skal få dig i Tour de France-stemning.
Fuglsang interviewer Rasmus Staghøj
I denne bog fortæller han ærligt om rejsen fra provinsdreng til cykelstjerne, om det personlige møde med cykelsportens store navne, fra Michael Rasmussen og Bjarne Riis til Brødrene Schleck, om de største resultater og om medaljens bagside, ensomheden og de afsavn, som er nødvendige for at nå sine mål. Læs mere
Fuglsang om kronprinsen
Her fortæller Jakob Fuglsang om dengang kronprinsen ringede - og i øvrigt skulle hilse fra sin hustru, Mary.
Downloads