Jagten på Osama
Hør uddrag

Jagten på Osama

Peter L. Bergen

Politikens Forlag
11. september 2001, lidt over kl. 9 om morgenen på den amerikanske østkyst. The World Trade Center og Pentagon bliver ramt af passagerfly, tusindvis af mennesker bliver dræbt – og krigen imod terror - og ikke mindst jagten på Osama Bin Laden - er i gang. 

Jagten på Osama - ti år i hælene på Bin Laden fortæller den prisvindende og internationalt anerkendte CNN-journalist og al-Qaeda ekspert Peter L. Bergen om den 10 år lange jagt på verdens mest eftersøgte mand Osama Bin Laden. En dramatisk menneskejagt, som kulminerede 1. maj 2011, da amerikanske elitesoldater skød og dræbte al-Qaedas leder i sit hjem i Abbottabad i Pakistan.

Peter L. Bergen tegner et bredt billede af den mangeårige eftersøgning. Bl.a. beretter han indgående om CIA´s efterforskningsarbejde, deres analysemetoder, samarbejdet med den pakistanske efterretningstjeneste og om Barack Obamas overvejelser inden det afgørende angreb på Osama Bin Laden. Bergen kan, takket være sit brede netværk af højtstående og centrale kilder i f.eks. USA's hær, efterretningstjeneste og politiske top, tage læseren med helt tæt på alle processer i eftersøgningen på Osama Bin Laden. Blandt andre bidrager tidligere øverstbefalende i de amerikanske styrker i Afghanistan og direktør for CIA, General Petraeus, samt Hilary Clinton til bogen.

Jagten på Osama - ti år i hælene på Bin Laden er det store, uddybende værk om operationen, der endte med at fælde manden bag al-Qaeda.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 364
ISBN: 9788740008401
Format: ePub
E-bog Udk. 05. September 2012
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: MOM
Oversætter: Hans Larsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Flemming Rose
Få er bedre klædt på til at fortælle historien om den 10 år lange jagt på bin Laden [...] den er en thriller værdig.
 
 
 
 
 
-  Nordjyske, Peter Witten
Drønspændende læsning … en højdramatisk skildring af den mangeåreige jagt på verdens mest eftersøgte terrorist.
 
 
 
 
-  Berlingske, Bent Blüdnikow
Topspændende … en dygtigt fortalt historie om en af vor tids største dramaer.
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Nils-Chr. Nilson
Spændende bog
Weekendavisen, Joakim Jakobsen
Dirrende spændende bog om jagten på Osama bin Laden og aktionen i Pakistan.
Kristeligt Dagblad, Lotte Kirkeby Hansen
I "Jagten på Osama. Ti år i hælene på bin Laden" viser den fortællende journalistik virkelig sit værd [...] Det er sindsygt spændende og dygtigt gjort.
Downloads