Italiensk vin
Hør uddrag

Italiensk vin

Arne Ronold, Ole Udsen, Paolo Lolli, Thomas Ilkjær

Politikens Forlag
Italiensk vin er en dugfrisk og helt opdateret udgave af den tidligere Politikens bog om italiensk vin. Bogen er gennemrevideret med fuldstændig opdateret viden og alt det sidste nye, som er godt at vide om de italienske vine.

Bogen er skrevet af førende eksperter: Paolo Lolli, chef på restaurant Casa d’Antino og ejer af vinbutikken Enoteca; Arne Ronold, Master of Wine, stifter og redaktør af det norske tidsskrift Vinforum og leder af Norsk Vinakademi, Ole Udsen, førende ekspert på Syditaliens vine samt Thomas Ilkjær, som udover at være forfatter også er bogens faglige redaktør. Thomas Ilkjær er vinskribent på Politiken og vinmagasiner i Skandinavien samt stifter og leder af Vinakademiet.

Fra bogens indhold:
  • Vin-Italien her og nu
  • Italiens vinhistorie – kort fortalt
  • Jordbund, klima, mark og kælder
  • Italiens vinlovgivning
  • Druesorter i Italien
  • Beskrivelse af alle vinregioner og -distrikter med detaljerede oversigtskort
Bogen er med sit lækre udstyr den oplagte gavebog til alle vinelskere.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 450.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 512
ISBN: 9788740017823
Format: 210x275
Udk. 25. September 2018
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Fotograf: Kjell Karlsson Vinfoto
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Kenneth Schultz
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Vinexpressen.dk
Samlet set er bogen uundværlig for den, der interesserer sig for italiensk vin og et MUST HAVE. Grundighed og saglighed gør den til et bomstærkt opslagsværk.
Vinavisen
En grundbibel i italiensk vin … en pragtfuld moppedreng på 512 sider og den er en oplagt julegave til enhver med glæde for vinen fra støvlelandet.
Vinsiderne
Bogen har ikke størrelse og tyngde som en mursten - men som to. Og med sine 512 sider byder den på en grundighed og detaljerethed, som vil tilfredsstille selv nørdede elskere af italiensk vin … Går man op i italiensk vin, er den på det nærmeste uundværlig. Forfatterne har ydet en gennemarbejdet, præcis og nærmest ufattelig kraftpræstation, som ikke kan roses nok. Læs mere
Food & Drink
Uanset om du ejer tidligere udgaver eller om du er helt ny læser, venter der en stor bog foran dig ... Der står et stærkt hold af skribenter bag.
Fjordrejen
Bogen er super lækker … Så åben bogen og hæld lidt (italiensk) vin i glasset og tag med på en rejse til Italien. SKÅL.
Vinbladet.dk
Mere end to kilo, 511 sider, kort, ord og billederne i en solid rød indpakning. Ingen døgnflue, men et gedigent bogværk til at slå op i, igen og igen, og få svar på druer, vine, distrikter, jordbund, klima og geografi. Det bedste på dansk om italiensk vin.
Italiensk vin - derfor skal man købe bogen
Italiensk vin er en dugfrisk og helt opdateret udgave af den tidligere Politikens bog om italiensk vin. Bogen er gennemrevideret med fuldstændig opdateret viden og alt det sidste nye, som er godt at vide om de italienske vine.
Italiensk vin - 3 gode råd
Her giver Thomas Ilkjær tre gode råd til at blive klogere på vin.
Om bogen Italiensk vin
Her viser Thomas Ilkjær bogen Italiensk vin frem.
Downloads