Isa er skredet
Læs uddrag

Isa er skredet

Katrine Juel

Politikens Forlag
Historien om tre veninder fortalt fra tre forskellige sider. Om liv, kroppe og venskaber i forandring. Om at være teenager lige nu.

Et hold af drevne manusforfattere satte sig ned og skabte et univers sammen. I serien Tre-To-En lærer vi Lulu, Olivia og Isabella at kende i hver deres bog. Vi følger pigerne i en tid, hvor alting ændrer sig, og de langsomt bevæger sig væk fra venskabets trygge, fælles rum. Tre-To-En tager aktuelle temaer som slutshaming, psykisk sygdom, onlineflirts og perfekthedskultur op, men er lige så interesseret i venska­berne og relationerne.

Isa har ikke en kæreste. Og hun skal heller ikke bede om én, for kærlig­hed stinker og går for øvrigt altid i stykker. Hun har desuden mere end nok at se til med sin far og lillesøster og en mor, der er for syg til, at hun kan finde ud af at være sammen med sin familie. Isa har virkelig ikke brug for flere proble­mer.

Lulu og Olivias plan om at tø Isas frosne hjerte op giver bagslag, og Isa føler sig endnu mere alene. Indtil hun møder Mo. Han er anderledes end nogen anden, hun har mødt, og så er han absolut ikke interesseret i en kæreste.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149
Sprog: Dansk
Spilletid: 4T 2M
ISBN: 9788740082173
Serietitel: Tre-to-en
Nummer i serien: 3
Format: Download MP3
Lydbog udk. 28. September 2023
Indlæst af: Olga Randløv-Decitre
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Solveig Agerbak
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Katrine Juel
Lulu er nøgen
Katrine Juel
Første bog i serien om tre veninder fortalt fra tre forskellige sider. Om Læs mere