Ind i labyrinten
Læs uddrag

Ind i labyrinten

Sigge Eklund

Politikens Forlag
Ind i Labyrinten (2014) er en stærk psykologisk thriller, der trækker læseren med ind i mysteriet om bortførelsen af et uskyldigt barn. Forfatteren Sigge Eklund har ikke lagt skjul på, at inspirationen til bogen stammer fra sagen om den britiske pige Madeleine McCann, der blev bortført i 2007. Hendes forældre kæmper stadig for at finde hende.
 
Siden datteren Magda forsvandt sporløst for et halvt år siden, har psykologen Åsa isoleret sig. Det eneste, der får hende ud af sengen om morgenen er kampen for at finde sit barn. En kamp, hun er temmelig alene om at kæmpe, for politiet har kastet mistanken mod hendes mand Martin, som var den sidste, der så Magda, før hun forsvandt.

Martins nære medarbejder, Tom, bliver rystet, da det går op for ham, at Martin afhøres som mistænkt i forbindelse med opklaringen af sagen, og han beslutter sig for at undersøge, hvad der skete den dag, Magda forsvandt. En gruppe af pigens legekammerater fortæller ham, at Magda ofte søgte ud til en labyrint i skoven. Alene. Tom finder labyrinten, men da han forgæves har ledt efter spor kontakter han arkitekten, der har skabt den for at spørge om, hvordan labyrinten er konstrueret. Arkitekten kan fortælle, at Martin ringede for et par uger siden og spurgte om præcis det samme. Skolesundhedsplejersken Katja bidrager til den stigende mistanke mod Martin, da hun kan fortælle, at hun, kort tid før Magdas forsvinden, undersøgte pigen og gjorde en chokerende opdagelse. Men hvorfor skulle Martin have iscenesat sin egen datters forsvinden? Og hvad er det med det mystiske manuskript, der er landet på det forlag, Martin arbejder på? Et manuskript, der bærer titlen Ind i labyrinten?
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
DKK 129
Sprog: Dansk
Spilletid: 11T 37M
ISBN: 9788740020885
Format: Download MP3
Lydbog udk. 23. October 2014
Indlæst af: Jesper Bøllehuus
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Karen Fastrup
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Familiejournalen, Caroline Lilja og Christina Wex
En begavet thriller
Downloads