Illuminae
Hør uddrag

Illuminae

Amie Kaufman, Jay Kristoff

Politikens Forlag
Da Kady slår op med Ezra, tror hun, det er det hårdeste, hun nogensinde skal igennem. Samme dag bliver hendes planet invaderet.

Året er 2575, og to rivaliserende mega-koncerner er i krig om planeten Kerenza, der er lidt mere end bare en is-dækket plet i udkanten af universet. Den ene koncern, Beitech, angriber Kerenza, hvor den anden koncern udfører illegalt minearbejde på Beitechs område. Det er hensigten, at angrebet skal dræbe alle civile på planeten, men det lykkes en række mennesker at evakuere til andre planeter – heriblandt historiens to hovedpersoner, Kady og Ezra, hvis  kærlighedshistorie vi får fortalt, mens de prøver at finde rundt i konflikten mellem mega-koncernerne og redde både sig selv og fremtiden for deres medborgere fra Kerenza.

Deres problemer er dog kun lige begyndt – en dødbringende pest er brudt ud og muterer med skrækindjagende resultater.

Flåden, der skulle beskytte dem, viser sig at være deres fjende, og ingen ved magten vil afsløre, hvad der reelt foregår.

Kady må hacke sig ind i et fintmasket net af informationer for at finde frem til sandheden, og det står hurtigt klart, at der kun er en, der kan hjælpe hende: Ezra, som hun havde svoret aldrig at tale til igen.

Illuminae er første del af en trilogi om sandhedens pris og bygget op af hackede filer af dokumenter, interviews, aflytninger, journaler, mails etc., der tilsammen udgør historien om den hemmelige krig mellem de to (sci-fi !) mega-koncerner.
Goodreads:

“This book was a trillion freaking counts of Awesomeness.”

"This is one of those rare books that will truly keep your heart pounding and the pages turning as you peel back the layers of just what is happening on Illuminae--and you hope that the characters you love survive.”

“In short: This. Book. Is. Brilliant.”

Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 608
ISBN: 9788740032284
Format: 145x220
Udk. 27. oktober 2016
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: Tramperiet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Tramperiet
Oversætter: Brian Christensen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Bogrummet.dk, Bjarne Jensen
2016 har budt på mange store læseoplevelser for undertegnede, men ‘Illuminae’ sprænger alligevel rammerne her ved årets slutning. Det er et rumeventyr ud over de sædvanlige, Science fiction, når det er bedst. Kategoriseret som en ungdomsbog fra 14 år, men vi voksne kan altså i den grad også være med ! Læs mere
Downloads