Ild og frihed
Hør uddrag

Ild og frihed

50 år med The Savage Rose

Annisette Koppel, Michael Gonzalez

Politikens Forlag
The Savage Rose er uden sidestykke i dansk musikhistorie. Gennem et halvt århundrede er gruppen med Annisette i front gået deres helt egne veje og har ikke bare forholdt sig til tidernes skiften, men også til verden. Kompromisløst søgende har gruppen skabt uforglemmelig musik og samtidig udfordret folkeligheden.

For første gang præsenteres her den fulde historie om det legendariske band. 50 års dansk kultur- og musikhistorie fortalt af Annisette selv. I Ild og frihed - 50 år med Savage Rose følger vi det enestående orkesters særlige rejse gennem fem årtier og de personer og begivenheder, der har været med til at farve musikken med de to nøglepersoner Thomas og Annisette Koppel i centrum. Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 350
Sprog: Dansk
Sideantal: 480
ISBN: 9788740033908
Format: 170x245
Udk. 26. October 2018
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Jonas Dissing
Fotograf: Fotograf Susanne Mertz, Jan Persson, Jørgen Angel, Malene Ravn
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Arbejderen , Karin Busk
Blad for blad folder historien om Savage Rose sig ud i bogen. … en fornøjelse at få hele historien i sammenhæng.
 
 
 
 
-  Femina, Julia Lahme
 
 
 
 
-  Politiken, Henrik Vesterberg
Uanset hvilket kapitel i The Savage Roses historie, Annisette beretter om i biografien ' Ild og frihed', er det fascinerende at læse med.
Memory Lane Rockmuseum
Særdeles spændende og velskrevet i et let sprog, og tekstindholdet og de mange flotte fotos, giver så meget nærvær, så man som læser ’næsten’ føler sig som en del af The Savage Rose historie.
bibzoom.dk
Bogen er en kærlighedserklæring … En tak til Annisette for eventyret, og en tak til den sobre iagttager og formidler Gonzalez
Bogblogger
Annisettes åbenhed, som giver os et fascinerende og nuanceret indblik i en verden af autencitet, stålsat retfærdighedskamp og magisk musik … Åhhhhh Annisette – my wild child!
Bogsyn.dk
Læs bogen og nyd teksten og historien om et band, der har bestået i et halvt århundrede, og som musikalsk har udviklet sig i og mod deres helt egen stil.
Berlingske, Nanna Balslev
Sangerindens store åbenhed er samtidig bogens største styrke - hun er et evigt wild child med stort hår og bare fødder på scenen og prøver ikke på at være andet … et autentisk vidnesbyrd om 68er-generationen.
Downloads