Ikke til forhandling - livets ligning
Læs uddrag

Ikke til forhandling - livets ligning

Chris MacDonald

Politikens Forlag
HVORFOR bliver stadigt flere af os syge, stressede og angste, selvom vi aldrig har haft bedre muligheder for at stortrives, både fysisk og mentalt? Danmarks mest populære sundhedsformidler, humanfysiolog Chris MacDonald, har brugt de seneste 20 år på at grave i menneskets urgamle genetik og moderne videnskab for at finde svaret på dette vigtige spørgsmål. Denne bog er hans bud på en løsning – et monumentalt og meget personligt manifest fyldt med tankevækkende viden, humor og håb.
 
Chris MacDonald forklarer, hvorfor vi gambler med en række naturlige forudsætninger for vores trivsel. Med sit legendariske fortælletalent fører han os langt tilbage i tiden til menneskets grundfjeld og til fjerne egne af kloden, hvor hverdagen er skruet anderledes sammen, og vi følger hans samtaler med verdens førende eksperter for at finde løsninger på de mismatch-problemer, vi har bragt os selv i.

Chris MacDonald inspirerer os til at se på os selv og vores tilværelse med helt nye øjne og ruster os til at tænke anderledes. Han giver os mod til at sige fra, når verden omkring os bliver så skør og naturstridig, at den kan skade os, og til at træffe de valg i hverdagen, som er forudsætningen for vores trivsel. Ikke mindst når det gælder søvn, kost og motion.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199
Sprog: Dansk
Spilletid: 10T 59M
ISBN: 9788740061581
Format: Download MP3
Lydbog udk. 11. February 2020
Indlæst af: Jesper Clemmensen
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Kontorsprutten, Søren Vestergaard
Anmeldelser og omtale
Nordjyske, Dorte Rohde
En ny, forunderligt tankevækkende og spændende bog, der er renset for quickfixløsninger.
Qland
Chris MacDonald motiverer vildt i sin nye bog.
Tidsskriftet Epsilon
Han formår at forene det underholdende med det akademiske, og det fysiologiske med det historiske … en interessant, anbefalelsesværdig og grundig skildring af modernitetens bagside.
Radio Update, Hanne Bærentzen
Der er virkeligt meget at lære og mange aha-oplevelser – og bogen er derudover underholdende.
Sundt kvindeliv
Vigtige og kloge ord fra Chris MacDonald … Bogen er imponerende og tankevækkende læsning.
Randiglensbo.dk
Jeg har været helt opslugt under læsningen af Ikke til forhandling. Chris MacDonald forstår som få at gøre kompliceret stof spændende og til at forstå. Denne bog er lige så spændende læsning som en krimi.
Weekendavisen, Tine Eiby
Det er en meget overbevisende bog, Chris MacDonald har skrevet. Bunket sammen som her og skrevet med personlig nerve har den klart potentialet til at give os et afgørende skub ud i et opgør med den måde, vi har indrettet os på. For denne læser vil den stå som lidt af en milepæl.
 
 
 
 
-  Politiken, Christian Graugaard
Chris MacDonald har skrevet en virkelig informativ og inspirerende bog, som lykkelige indehavere af en krop vil kunne læse med stort udbytte. Menneskekroppen er et af evolutionens absolutte mesterstykker. Den er din, hvis du vil have den.
Chris MacDonald om titlen: Ikke til forhandling
Chris MacDonald om bogen: Ikke til forhandling
Chris MacDonald om et godt afrikansk ordsprog
Downloads