Idioten
Hør uddrag

Idioten

Elif Batuman

C & K
"Mesterligt sjov debut ... Intelligent, men aldrig prætentiøs." - Vanity Fair

Året er 1995. Selin er lige begyndt på Harvard, og verden ligger åben. Hun flytter ind på campus, skriver sig op til undervisning i emner, hun aldrig har hørt om, og bliver venner med den  karismatiske og verdenskloge Svetlana. Nærmest ved et tilfælde påbegynder hun en korrespondance med Ivan, en lidt ældre matematikstuderende fra Ungarn, og snart lever de mere gennem e-mails end i virkeligheden. Spørgsmålet er, hvor længe de kan udholde distancen.

Ved skoleårets udgang tager både Selin til Ivan til Europa. Selins europæiske sommer minder ikke om noget andet, hun nogensinde har oplevet eller hørt om, og den bliver afgørende for hendes forståelse af sit gryende voksenliv.

Idioten er en fortælling om en ung, spirende forfatters vej ud i verden og videre ind i sig selv. En skildring af forelskelsens berusende forvirring og af de første skridt på vejen mod at finde sig selv og nærme sig sit kald.

"Batumans roman er hylende morsom ... Raffineret, overraskende og oplysende." - New York Review of Books
"Vidunderlig debut." - Publishers Weekly
" Idioten er fantastisk." - Slate
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 448
ISBN: 9788740044652
Format: 145x220
Udk. 07. februar 2019
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: C & K
Omslagsgrafiker: Imperiet
Oversætter: Juliane Wammen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Politiken, Benedicte Gui de Thurah Huang
Det er smerteligt at være meget ung. Man er så hamrende klog, men har sjældent fået lov at opleve det fjerneste. Den erfaring rammer den amerikanske forfatter Elif Batuman rent, og det gør 'Idioten' til en stor læseoplevelse.
Downloads