I mit blod
Hør uddrag

I mit blod

Elisabeth Norebäck

Politikens Forlag
Alle tror, hun er død.
Du ved, at hun lever.
Og nogen vil gøre alt for at skjule sandheden.
 
Stella er uopmærksom et kort øjeblik, og i præcis det øjeblik forsvinder hendes lille datter sporløst. En storstilet eftersøgning sættes i gang, men alt peger på, at den lille pige er druknet, og hun erklæres død.
                     
Tyve år senere er Stella kommet videre med sit liv; hun arbejder som psykoterapeut og har fået en ny familie. Men da en ung kvinde en dag står i døren til hendes praksis, rammes hun af et voldsomt panikanfald, der slynger hende direkte tilbage til fortiden. Hun er overbevist om, at kvinden er hendes døde datter, men hvad er det, der gør hende så rædselsslagen, er hun sindssyg, eller skal hun stole på sit instinkt?

I mit blod er en isnende psykologisk thriller om, hvor langt ud smerten efter et savnet barn kan drive et menneske.

Elisabeth Norebäcks intense thriller har allerede sikret hende en kometstart. Romanen er solgt til udgivelse i 28 lande.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 336
ISBN: 9788740041569
Format: 155x230
Udk. 26. October 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: LYMI
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Ved 5 tiden
Oversætter: Lisbet Kjær Johansen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Sidsesbogreol.dk
’I mit blod’ er en af den slags bøger, som er spændende fra starten, og som holder dig fast hele vejen igennem. Det er én af de bøger, man slet ikke har lyst til at lægge fra sig, og hvor man tæller timer ned, til man kan komme hjem og læse videre. Det er én af de bøger, som jeg fornemmer vil sidde i mig længe. Hvis man er til psykologiske thrillere, så kan jeg kun anbefale, at man læser den. Læs mere
 
 
 
 
 
 
-  Politiken, Rasmus Bech
Det er en led bog. En væmmelig bog. En ægte thriller, der slår gnister mellem siderne, en både psykologisk og handlekraftig spændingsroman. Ja, en frygtelig bog. En frygtelig spændende, frastødende og dragende roman.
 
 
 
 
 
-  Krummeskrummelurer.dk
Super spændende og til tider meget nervepirrende. Den er forbandet godt skrevet, og man kan ikke før til sidst sige, hvordan den ender. Dét er for mig en god bog. Hvor forfatteren formår at holde os på pinebænken til allersidste side. Man sidder flere gange med hjertet i halsen, fordi man faktisk ikke helt ved hvem der har ret, og hvem man kan stole på. Man hepper på det rigtige, og skal lige læse en side mere. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Krimifan.dk, Per Drustrup
Kapitel for kapitel bliver bogen mere og mere intens, og gennem det meste af bogen var jeg usikker på, hvad der var sandt, og om Isabelle faktisk viste sig at være Stellas forsvundne datter. Når jeg som erfaren læser af krimier og spændingsbøger havde den oplevelse, må bogen siges at være yderst vellykket. Prøv den selv, men vær indstillet på, at du får svært ved at stoppe læsningen af denne psykologisk spændende bog. Læs mere
 
 
 
 
-  bogrummet.dk
… en kanonspændende bog som holder læseren fanget. Kapitlerne er meget korte, hvilket betyder, at man hele tiden tænker, jeg snupper lige et kapitel mere. Nysgerrigheden driver en hele vejen og bogen er mere end svær at lægge fra sig, før sidste side er læst
Krimisiden.dk:
’I mit blod’ er en meget spændende historie, og jeg er overbevist om, at alle mødre vil sidde på nåle og forstå Stellas situation.
Lektørudtalelse
Underspillet men medrivende domestic noir. Stille og roligt opbygges den dystre stemning, hvor læseren begynder at tvivle på hovedpersonens realitetssans og stabilitet.
Fyens Stiftstidende
Der er en underliggende uro i denne roman af den svenske forfatter Elisabeth Norebäck, der hermed debuterer med en roman, der allerede før udgivelsen blev solgt til 26 lande over hele verden.
God-bog.dk
Dette er [Elisabeth Norebäcks] debut som romanforfatter, og bogen er ganske enkelt glimrende ... Det er en grum historie det her, den er superspændende og kunne sagtens forekomme. Hvordan den ender? Det skal du selv læse.
I mit blod
I mit blod er en isnende psykologisk thriller om, hvor langt ud smerten efter et savnet barn kan drive et menneske. 
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Elisabeth Norebäck
Nadia
FØR VAR HUN SOLSKINSPIGEN. NU ER HUN ET MONSTER.

Linda Andersson afsoner Læs mere