I hans øjne så jeg døden
Læs uddrag

I hans øjne så jeg døden

Conrad Fields

Daniels største ønske er at være normal. At være som andre familiefædre, der kan sidde i sofaen fredag aften og hygge sig med tv-underholdning. Men sådan er hans virkelighed ikke. Nyhederne vækker minder. Lydene. Tiden i det støvede fjendeland med forkerte beslutninger, der nu er ved at indhente ham.

Da Daniel bliver fyret, står han stadig op om morgenen og tager sin arbejdsuniform på. Han kysser Monica og datteren Maria farvel og lader, som om han tager på arbejde, men dagene går med at drive rundt i København på jagt efter noget, der kan dulme hans evige frygt. En morgen ringer det på døren. Forsvarets Auditørkorps er begyndt at interessere sig for en mission, Daniel har deltaget i.

I hans øjne så jeg døden er et portræt af en krigsveteran, der kæmper for ikke at miste sig selv og sine elskede – efter at han er kommet hjem. Det er historien om en mand, der prøver at være til stede i sit eget hjem, men som må flygte ud i natten, når familien sover.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 129.00
ISBN: 9788740049336
Format: Download MP3
Lydbog udk. 24. May 2018
Indlæst af: Christian Engell
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau, Preben Rasmussen
Romanen skal ikke kun roses for sin skarpe ”læsning” af Daniels traumer, men også for sin kritik af de danske politikeres manglende interesse for hjemvendte krigsveteraners problemer med moral og samvittighed, soldater, hvis daglige kost nemt bliver valium, stesolid og ketogan. Den vinder desuden ved sin uhildede, usentimentale beskrivelse af afghanerne som mennesker og modstandere. Den er god at blive klog af. Læs mere
Litteratursiden
“Intens dokumentarisk roman om en krigsveteran, der mister grebet om tilværelsen. En vigtig bog, som man bliver klogere af at læse.”
Downloads