I dag skal det være
Hør uddrag

I dag skal det være

Maria Semple

Politikens Forlag
Eleanor Flood ved godt, at det står skidt til. Men i dag skal det være. I dag tager hun hen og træner, når hun har smidt sin søn Timby af ved skolen. Spiser frokost med en veninde. Tager sig lidt sammen. Men før hun kan nå at opfylde sin tilsyneladende beskedne plan, kommer livet ligesom i vejen.

For præcis i dag har Timby bestemt sig for at lyve sig syg fra skole, så han kan stjæle sig til lidt tid sammen med sin mor. Og præcis i dag har Eleanors kirurgmand Joe fortalt sin receptionist, men ikke sin kone, at han er på ferie. Og lige da det ser ud som om at tingene ikke kan køre mere af sporet, finder en tidligere kollega et artefakt fra Eleanors fortid frem; en tegnet historie om familiehemmeligheder, der for længst er begravet, og en søster, hun ikke længere taler med.

Af forfatteren bag bestselleren Hvor blev du af Bernadette kommer nu et sjovt, skarpt og helt igennem genkendeligt generationsportræt.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 448
ISBN: 9788740041644
Format: ePub
E-bog Udk. 25. September 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Litteratursiden.dk
”Maria Semple har skrevet en skarp og morsom roman om en enkelt dag i en kvindes liv. Tempoet er højt, sproget er skarpt, og man er revet med, fra Elanor slår øjnene op. ”
Downloads