Hvorfor bliver man ved?
Hør uddrag

Hvorfor bliver man ved?

Fredrik Sjöberg

Hr. Ferdinand
Fredrik Sjöberg er en helt unik stemme i nordisk litteratur. Han fik sit gennembrud med sin trilogi: Fluefælden, Kunsten at flygte og Rosinkongen – både i Skandinavien og internationalt. Af kritikere verden over er han blevet prist for sin originalitet, sin elegante og underfundige stil, og ikke mindst for at have opfundet en helt ny genre: den naturhistoriske selvbiografi, i essayets form!

Hans bog, Hvorfor bliver man ved? er et udvalg af 15 essays. Bogen viser os den Fredrik Sjöberg, som vi kender fra fluetrilogien. Intet er naturforskeren fremmed, som han selv siger det. Og forfatteren til disse essays er glubende interesseret i sin omverden: landskaberne, flora og fauna, miljø, kunst, øer og ikke mindst – mennesker. Sjöberg er en gudsbenådet iagttager af naturen, han skriver inspireret og veloplagt om alt, hvad hans nysgerrige og udforskende blik falder på, og han forstår at formidle sin begejstring til læseren.

”Essayet er som en krævende middagskonversation”, skriver Sjöberg, som i enestående grad gør sig umage for at engagere sin læser.

Hvorfor bliver man ved? er en smuk buket af kloge og charmerende essays, skrevet af en mand hvis evne det er at gøre andres historier til sin egen, uden at tabe den anden af syne.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 299.95
Sprog: Dansk
Sideantal: 228
ISBN: 9788793166905
Format: 156x226
Udk. 18. september 2015
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Hr. Ferdinand
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Oversætter: Charlotte Jørgensen
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Fredrik Sjöberg
Fluefælden
Fredrik Sjöberg
 ”Når man giver sig til at studere insekternes verden, må man være Læs mere
Rosinkongen
Fredrik Sjöberg
Det er virkelig vanskeligt at artsbestemme Fredrik Sjöberg – det ved Læs mere
Kunsten at flygte
Fredrik Sjöberg
Hvad har den amerikanske besættelse af puslespil under depressionen i 20’ Læs mere