Hvor intet bryder vinden
Læs uddrag

Hvor intet bryder vinden

Leonora Christina Skov

Politikens Forlag
Syv danske kunstnere og forskere får et frit arbejdsophold af en gådefuld velgører på den ubeboede ø, Stormø. De glæder sig til en måned langt fra alting, men det overrasker dem alligevel at blive indlogeret i et glashus uden kontakt til omverdenen og uden mulighed for at komme væk. Stemningen bliver hurtigt anspændt, og da en af dem forsvinder i skoven, og en anden falder i døden, indser resten, at noget er helt galt. Er der en morder iblandt dem? Og hvem er næste offer? Snart fletter deres livshistorier og dybeste hemmeligheder sig ind i hinanden, og en større historie om besættelse, udnyttelse og personligt ansvar tager form.

Hvor intet bryder vinden er en samtidsthriller inspireret af de klassiske mysterier og et portræt af syv meget forskellige mennesker, der bliver tvunget til at se deres fortrængninger i øjnene.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (paperback)
 p-bog (hardback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 9T 49M
ISBN: 9788740052510
Format: Download MP3
Lydbog udk. 12. September 2018
Indlæst af: Leonora Christina Skov
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Simon Lilholt
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Litteratursiden, Stina Holdt
Denne roman er en usædvanlig velskrevet og virkelig helstøbt thriller. Sproget er legende let og sprudlende, og så evner LCS at indfange mig fra første linje. Jeg var tryllebundet, siderne vendte sig selv i et rasende tempo, det her er en ren sproglig nydelse.
 
 
 
 
 
-  Politiken, May Schack
De syv skiftende synsvinkler gør, at læseren hele tiden ved, hvordan alle tænker om hinanden. Skov ser godt, og hun har sandelig et talent for at pille sine personer ned. Der er vitriol i hendes pen, og skam få den, der tænker ilde derom. For man morer sig jo virkelig!
 
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende, Sarah Louise Pedersen
En topmoderne gotisk roman, hvor det forfaldne slot med sine krinkelkroge og hundredevis af gemmesteder er byttet ud med en fuldstændigt gennemsigtig konstruktion af stål og glas.
 
 
 
 
 
-  Litteraturanmeldelser.dk, Maria
Fantastisk læsning fra ende til anden. Sproget er så legende let og rigtigt, så siderne vender nærmest sig selv, og inden man ser sig om, har man læst det hele. Hvilket er det værste, jeg har at sige om denne bog. At den ender.
 
 
 
 
 
-  nenaskov.wordpress.com , Nena Skov
Hvor intet bryder vinden får pga. sine evnen til at tryllebinde mig, og Leonora Christina Skov’s evne til at skrive flydende, let, dragende og sprødt, 5 ud af 5 stjerner
 
 
 
 
 
-  Karinhald.blogspot.dk , Karin Hald
Det er lang tid siden jeg har måtte blive oppe om natten for at læse en bog færdig. Det var mit første møde med forfatterens litteratur, men jeg må sige at jeg er dybt imponeret og bogen har virkelig sat sig fast hos mig
 
 
 
 
-  Kulturxpressen, Mette Camilla Melgaard
Hold nu op det er godt skruet sammen.
 
 
 
 
-  Berlingske, Merete Reinholdt
Det er ren nydelse.
 
 
 
 
-  Ekstra Bladet, Camilla Lærke Mors
Leonora Christina Skov har klippet og klistret, brugt sin fantasi og født en roman om menneskelig dårskab med krimiens suspense.
 
 
 
 
-  Dagbladenes Bureau, Preben Rasmussen
En vellykket bog om, at den, der kaster den første sten, kan skabe et jordskred af had, som først forsvinder, når hævnen er en realitet; når den sidste sten er kastet.
 
 
 
 
-  triologien.dk , Malene
Skov skriver ikke kun skarpt, hun skriver også smukt. Det må tilskrives bogens gode plot, at jeg ikke havde lyst til at lægge den fra mig.
Weekendavisen, Mai Misfeldt
Leonora Christina Skov er ikke en indfølende lytter eller skaber af stille suspense, men en kontant, begavet og humoristisk iagttager, og derfor bliver historien også mere underholdende og morsom end egentlig gåsehudsfremkaldende.
Information, Kamilla Löfström
Hvor intet bryder vinden har totalt overbevist mig om Skovs talent som spændingsforfatter.
Femina, Julia Lahme
Guf for alle krimielskere, der nyder en Poirot med en sherry til.
Lektørudtalelese, DBC
Bogen er opbygget som Agatha Christies En af os er morderen, men er, på trods af uhygge og en spændende fortalt historie, mere en skildring af en række forskellige, interessante menneskers liv. Fortællervinklen skifter og giver nuancerede personkarakterer og miljøbeskrivelser. Et flot layout understreger en kvalitetsbog med et indhold, der er godt skruet sammen og levende fortalt. Læs mere
isabelrosado.com , Isabel Rosado
Du skal først og fremmest læse den, fordi den er helt utroligt velskrevet og nysgerrigheden efter at vide, hvad der driver disse mennesker, og hvem der hader dem som pesten får dig til at vende siderne i en vis fart. Leonora Christina Skov fremstår som en unik og original forfatter i det danske litterære landskab … Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Leonora Christina Skov
Den der lever stille
Den, der lever stille er en stærk fortælling om at miste det hele og finde Læs mere
Hvis vi ikke skriver om det - notesbog
Unik notesbog designet af Leonora Christina Skov, der har en stor kærlighed Læs mere
Førsteelskeren
Nat Kaminski var tidligere Danmarks ukronede konge af erotisk litteratur, Læs mere
Silhuet af en synder
I 1941 vender Nella tilbage til sit barndomshjem, godset Liljenholm på Læs mere