Hvor er stjernerne når det er lyst?
Læs uddrag

Hvor er stjernerne når det er lyst?

Lisbet Lundquist

Politikens Forlag
Mange vil huske Lisbet Lundquist fra hendes utallige triumfer på film og teater, og mange vil sikkert også genkende hende som zirkusfruen i Nemo, hvor hun ofte kan spottes siddende på trappen og betragte gemalen, Søren Østergaard. I anledning af hendes 75 års fødselsdag – den onde dag, som hun kalder den – udgiver hun Hvor er stjernerne når det er lyst?

I denne erindringsbog tager Lisbet Lundquist sin læser med tilbage til barndommens gade, som faktisk var en vej i Holte, hvor Lisbet voksede op i sin begavede og mangfoldige familie. Det er sjov læsning. Og et prima-tidsbillede af en både typisk og alligevel helt usædvanlig dansk opvækst fra 40’erne og frem. Forfatterens iagttagelsesevne fejler ikke noget, så læseren oplever de mest betagende mennesker og ser detaljer fra deres liv i en både privat og mere åben verden, hvor vi møder både skolekammerater, familie, venner – og senere berømte ægtemænd. Mød en forrygende, fascinerende stor kvinde i dansk teater og tv, som ærligt fortæller om livets både store glæder og sorger. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 10T 10M
ISBN: 9788740047455
Format: Download MP3
Lydbog udk. 15. June 2018
Indlæst af: Lisbet Lundquist
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Politiken, Helle Hellmann
Det er helt fænomenalt, som hun kan frembringe ikke kun børn, men også de voksne, som hun gennem årene må have studeret med inderlig interesse og fotografisk hukommelse, for de springer både detaljeret og i et kæmpemylder frem på siderne i hendes erindringer.
2770 Tårnby, Poul Lerche-Thomsen
Usædvanlig nærgående og velskrevet biografi.
Jyllands-Posten, Henrik Lyding
En erindringsbog, som man grovæder sig igennem. Så velskrevet og underholdende er den.
Berlingske, Jakob Steen Olsen
Hun er nemlig aktuel med den fragmentariske selvbiografi »Hvor er stjernerne når det er lyst«, der både vittigt og til tider hudløst skildrer barndom og ungdom.
Helsingør Dagblad
Det er sjov læsning, og et prima-tidsbillede af en både typisk og alligevel helt usædvanlig dansk opvækst fra 40'erne og frem.
Downloads