Hvilken plante hvor
Læs uddrag
Hør uddrag

Hvilken plante hvor

Jane Schul

Politikens Forlag
Hvilken plante hvor fortæller i denne nye, stærkt reviderede udgave udførligt om, hvilke planter der passer til havens forskellige jordbunds- og klimaforhold, og hvilke der har andre særegenskaber som fx duft, specielle vækstformer, blomster, blad- og bærfarver samt bladformer. Desuden kan man læse om, hvilke planter der er hjemmehørende, lavallergene eller giftige, samt hvilke der tiltrækker eller afskrækker forskellige dele af havens dyreliv.

Bogen giver gode råd om, hvilke planter man skal vælge til bestemte formål, fx et bed med sunde roser, blå blomster, et surbundsbed, et skyggefuldt eller tørt område, blomster med lang blomstringstid, blomster til afskæring, bunddækkende planter, planter med efterårsfarver og meget andet.

Alle bogens afsnit er forsynet med lister over egnede planter. Og alle omtalte planter er sat ind i et skema, hvor man let kan få en oversigt over planternes krav til lys og skygge, deres størrelse, blomstringstid, blomsterfarve og bladfarve, samt hvor mange man skal beregne til at dække en kvadratmeter.

Forfatter er Jane Schul, landskabsarkitekt med egen tegnestue. Hun er ekstern underviser på landskabsarkitektuddannelsen på Københavns Universitet og den tilsvarende svenske på Alnarp, har skrevet en lang række havebøger og er en kendt foredragsholder.

Bogen er trykt i over 25.000 eksemplarer.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300
Sprog: Dansk
Sideantal: 376
ISBN: 9788740017939
Format: 170x245
Udk. 25. August 2015
3. udgave, 5. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Rasmus Koch
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Boligliv, Kristina Fjeldgren Beyer
Skal du i gang med at planlægge havesæsonen 2016, så er denne bog din nye bibel.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jane Schul
Politikens store havebog
Havearkitekt Laila Sølager, Jane Schul
Masser af konkret inspiration til havens indretning og plantevalg samt i Læs mere