Hverken solen eller døden
Hør uddrag

Hverken solen eller døden

Indrømmelser

Henry Marsh

Don Max
Hele sit professionelle liv har Henry Marsh stået på kirurgiens frontlinje, som han beskriver i sin første bog, bestselleren Gør ikke skade. Han har båret det tunge ansvar, der følger med bogstavelig talt at stå med andre menneskers liv i sine hænder. Og har oplevet både sejre og knusende tab.

Efter at have trukket sig tilbage rejser Marsh nu til Nepal og Ukraine for at operere og hjælpe lægerne der. Oplevelserne og udfordringerne under de eksotiske himmelstrøg sætter hans eget liv som læge i perspektiv. Hvad har han lært af 40 års intens beskæftigelse med den menneskelige hjerne? Og af sin livslange passionerede gerning inden for både det vestlige og østlige sundhedssystem?

Samtidig går hans eget liv på hæld. Og al hans lægelige indsigt og viden mildner ikke bekymringerne for, hvad alderdommen bringer, og hvilken død han går i møde. De svar og den dybere forståelse, han søger, gælder pludselig også ham selv.

I samme poetiske og indsigtsfulde, men også kompromisløst ærlige tone som i sin første bog gør Marsh status. Mens han forsøger at sætte skik på en tilgroet have ned til floden uden for Oxford, kredser hans tanker om meningen med livet og døden – den død, man ligesom solen ikke kan se direkte på.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 256
ISBN: 9788772020389
Format: 145x220
Udk. 06. October 2017
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Forlag: Don Max
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay
Oversætter: Jakob Levinsen
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Familie Journal, Dorthe Liljensøe
"Gid den bog aldrig holdt op!" skrev en anmelder begejstret. Det er svært at være uenig.
Villabyerne, Signe Langtved Pallisgaard
Henry Marsh skriver syleskarpt, poetisk og ærligt om tankerne om, at hans eget liv lakker mod enden. (…) ' Hverken solen eller døden' er en tankevækkende og indsigtsfuld bog, som på det kraftigste kan anbefales.
Ugeskrift for læger, MHH Carsten Albers
Spændende, oplysende og forfriskende (…) Alt beskrevet af en passioneret kirurg med fin fornemmelse for sproget. (…) Bogen burde være obligatorisk for de beslutningstagere, som mener, at al kvalitet er entydig og lader sig måle og beskrive i et regneark.
P – Psykologernes fagmagasin, Irene Christiansen
”Marsh leverer en troværdig og personlig mosaik om at miste terræn, både arbejdsmæssigt og personligt, men også om at nægte at lade sig kue … Hans nye bog er ganske enkelt relevant for alle, der arbejder professionelt med sygdom og sundhed.”
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Henry Marsh
Gør ikke skade
Som nyuddannet læge opdager Henry Marsh sin store passion for hjernekirurgi Læs mere