Hverdagsvegetar
Hør uddrag

Hverdagsvegetar

Ditte Ingemann

Politikens Forlag
Ditte Ingemann er en af Danmarks mest rutinerede opskriftsudviklere ud i det grønne. I sin nye bog tager hun fat, hvor dens forgænger, bestselleren Vegetar, slap, og giver os alt, hvad et moderne vegetarhjerte kan begære.

Rigtig mange danskere har allerede for længst indført en kødfri dag eller er  gået skridtet videre og spiser vegetarisk både to, tre og fire gange om ugen. I det hele taget er det nu blevet så almindeligt at spise helt vegetarisk, at man også godt tør og har lyst til at servere det for venner og familie. Det kræver ny inspiration.

Opskrifterne i denne bog er udviklet med et kærligt blik på danskernes traditionelle livretter, som fortsat er højt elskede, men også fungerer perfekt med et grønt og moderne tvist. Hvordan laver man egentlig en perfekt gang vegetariske boller i karry, klassisk vegeburger, lasagne veggie style, flækærtedeller med karto?elsalat, grøn gullasch eller linsebolognese med svampe og hasselnødder? Det får man svar på her. Andre opskrifter giver bud på den bedste speltotto, måltidssalater, supper, tærter, bowls, madvafler, ravioli, pizza, hotdogs
… alt sammen superlækker aftensmad, der mætter.

Dette er bogen, der ikke bare giver læseren rutinen i det vegetariske køkken, men også et stort og varieret repertoire, så man undgår at gå død i de samme fem vegetarretter. Der er opskrifter til den travle hverdagsaften, men også til de dage, hvor du har lidt ekstra tid eller vil imponere dine middagsgæster i weekenden. Slutteligt har Ditte på modigste vis givet sit bud på en grøn jul.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 296
ISBN: 9788740065428
Format: ePub
E-bog Udk. 03. September 2020
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Ditte Ingemann
Faste uden sult
Få succes med periodisk faste. Bogen indeholder lægens gode råd og Læs mere
Vegetar
Både krop, sjæl og miljø har brug for kødløse dage, så derfor er det kokken Læs mere
Krydret
Med en fælles passion for sund mad med varme krydderier og vægt på det Læs mere
Salatsnedker
Salat-agurk-tomat er en lidt slatten salat-tankegang. Salater kan så meget Læs mere