Hvad enhver far bør vide
Hør uddrag

Hvad enhver far bør vide

Thomas Skov

Politikens Forlag
En morsom og personlig guide med erfaringer og gode råd fra andre fædre om alle de ting, man gerne vil vide, når man skal være far.

Thomas Skov har skrevet en bog om at være far. Den indeholder ikke svaret på alle dine spørgsmål om, hvordan en baby virker. Hvis dit barn pludselig drejer hovedet 360 grader og har lilla afføring, kan du ikke finde løsningen her. Da vil det være bedst at kontakte sundhedsplejersken. Eller et cirkus. Han påstår heller ikke, at bogen kan lære dig, hvordan du opdrager dit barn, så det bliver fornuftigt og forandringsparat med mod på livet …

Men den her bog er til dig, der skal være far, eller som måske står midt i det. For det er ikke nødvendigvis nemt at blive far. Man underviser ikke om det i skolen. Du kan ikke gå til ”FAR” i din fritid, og som Thomas siger, satte hans egen far sig heller aldrig ned og sagde: ”Godt, sønnike, nu skal jeg lære dig at være far … ”

Så at være far har han selv måtte finde ud af, og noget af det allermest betryggende, når han har været presset over, hvordan fa’en man er det, har netop været at hente erfaringer hos andre fædre.

I Hvad enhver far bør vide fortæller Thomas Skov om de tanker, han har gjort sig om at få børn, og helt unikt har han inviteret medlemmer af sin fædregruppe til også at bidrage. Bogen er således fyldt med erfaringer, oplevelser og refleksioner om alt fra den første ble, babygylp og manglende søvn til uforbeholden kærlighed samt gode råd, tips og tricks. Formålet med bogen er, at du skal vide, at du som far er vigtig – at du ikke er alene. De andre fædre, har din ryg. Du har deres.

Bogen er illustreret af Martin Sommer – tegneren bag den humoristiske duo @jegfinderselvud, der har over 150.000 følgere på Instagram.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
ISBN: 9788740057652
Format: ePub
E-bog Udk. 29. August 2019
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  emmasbogreol.dk
“Hvad enhver far bør vide” er humoristisk, men hudløst ærlig og alvorlig i sin oplysning om, hvor stor en omvæltning det er lige pludselig at skal være far. Forfatteren fortæller både med sjove anekdoter fra sit eget liv, samt med indspark fra en Facebookgruppe, han er medlem af og som udelukkende er for fædre, om hvad man har i vente, når to lige pludselig bliver til tre. Læs mere
randiglensbo.dk
Først og fremmest kan jeg afsløre, at bogen er vældig underholdende. Thomas Skov beskriver livet som nybagt far meget levende. Og ærligt. Og med masser af humor. Og humor skal der til med små børn i huset. eg vil anbefale bogen på det varmeste. Selvfølgelig til nybagte eller vordende fædre – men også til alle, der har en nybagt far i familien eller vennekredsen. Så de forstår, hvad han er oppe imod. Og så vil jeg anbefale bogen til hvem som helst, der har lyst til at få genopfrisket minderne om tiden med småfolk i familien. Læs den. Det er en både sjov og rørende bog Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Thomas Skov
Snip snap snork - Julehistorier fra Sovgodtersgade
Emilie Bruhn, Martin Sommer , m.fl.
Ti nye godnatsange og hyggelige historier om de søde børn i Sovgodtersgade, Læs mere
Snip Snap Snork Malebogen
Emilie Bruhn, Martin Sommer , m.fl.
Sovgodtersgade er en fiktiv gade med hyggelige huse fyldt med forskellige Læs mere
Én gang til!
Camilla Wandahl, Jeanette Varberg , m.fl.
Børn elsker at høre den samme gode historie igen og igen. Seks populære Læs mere
Snip Snap Snork
Emilie Bruhn, Martin Sommer , m.fl.
Ti sjove og hyggelige godnat-historier om børnene fra Sovgodtersgade, som Læs mere
Den store mission
I Den Store Mission følger vi Thomas, mens han prøver at jonglere venskab, Læs mere