Husk lige hyggen
Hør uddrag

Husk lige hyggen

Lindy Aldahl, Søren Frandsen

Politikens Forlag
I mange år var Lindy Aldahl som mange andre danske mænd: Han dyrkede for lidt motion og røg for mange smøger, og salat var i hans verden mad for kaniner.

Med sin deltagelse i DR-successen ’Rigtige Mænd’ ændrede Lindys liv sig. Pludselig snuppede han maden fra kaninerne, smøgerne blev skoddet, og han hoppede i sadlen på sin mountainbike som det naturligste i verden.

Trods et sundt liv er Lindy Aldahl i dag ingen sundhedsguru, der prædiker store mængder chiafrø og benhård træning som adgang til sundhedshimlen. Lindy har ingen smart uddannelse, men han ved, hvordan mange mænd tænker – mænd, der vil gøre meget for at slippe for at spise sund mad og få sved på panden.

Siden ’Rigtige Mænd’ har Lindy Aldahl skift et murerskeen ud med fyldte foredragssale over hele landet. Her fortæller han om sin version af et sundere liv i en tone, der får tilskuerne til at græde af grin. Lindy Aldahls mission er ikke at tvinge nogen ned i motionscentret, og derfor er bogen her ingen løftet pegefinger. I stedet er det en ærlig beskrivelse af Lindys liv fortalt af Lindy selv til journalist Søren Frandsen, mens de har cyklet mountainbike i Rold Skov eller kørt lange ture i Lindys bil.

Det er en fortælling om et helt normalt liv, hvor sundhed i lang tid kun handlede om at spille fodbold med drengene en gang om ugen og så drikke et glas vand i ny og næ. Lindy afslører med sit berømte glimt i øjet og sit skæve smil, hvordan han sammen med familien og vennerne har fundet vej til et sundere liv med færre skavanker og mere energi i hverdagen.

Det er et sundere liv, som mænd – og kvinder – kan bruge som inspiration. Et liv, hvor der stadig er plads til hygge. Og en kold øl i godt selskab.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
DKK 250.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
ISBN: 9788740049664
Format: 170x245
Udk. 13. november 2018
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Fotograf: Casper Dalhoff
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Imperiet
Lindy om 'Husk lige hyggen'
Her fortæller Lindy Aldahl om bogen 'Husk lige hyggen'. I mange år var Lindy Aldahl som mange andre danske mænd: Han dyrkede for lidt motion og røg for mange smøger, og salat var i hans verden mad for kaniner.
Tre tips fra Lindy
Husk lige hyggen siger Lindy. Men husk også morgenmaden og en eller anden form for motion hver dag.
Hvad har ændret sig?
Med sin deltagelse i DR-successen ’Rigtige Mænd’ ændrede Lindys liv sig. Pludselig snuppede han maden fra kaninerne, smøgerne blev skoddet, og han hoppede i sadlen på sin mountainbike som det naturligste i verden.
Lindy-citater
Der er mange gode Lindy-citater i bogen 'Husk lige hyggen'. Her er nogle af dem.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Lindy Aldahl, Søren Frandsen
Ta' dit liv tilbage
Gustav Salinas, Søren Frandsen
Kendt fra tv-programmer som ’For lækker til love’ og ’Gustav og Linse på Læs mere