Husk altid ledestjernen
Læs uddrag

Husk altid ledestjernen

Arven efter Hr. Møller

Kirsten Jacobsen

Mærsk Mc-Kinney Møller (1913-2012) var uden sammenligning den mest succesrige og mest beundrede erhvervsmand i det 20 århundrede. Men hvem var han inderst inde? Og hvad var det dybest set, han kunne?

Spørgsmålene er forsøgt besvaret i flere bøger, men ingen af dem når helt ind til kernen. Denne bog bygger på bidrag fra den absolutte inderkreds. Forfatteren Kirsten Jacobsen har haft en unik adgang til de personer, som var allertættest på hr. Møller, både i hverdagen og i afgørende situationer: de nærmeste medarbejdere og de vigtigste samarbejdspartnere.

I bogen deler de stærke personlige oplevelser, som aldrig er blevet fortalt i en større kreds. De fortæller en række anekdoter og historier, som i sig selv er interessante og underholdende at læse, men som i høj grad også siger noget karakteristisk om et unikt menneske og en enestående erhvervsleder.

Husk altid ledestjernen tegner ikke et glansbillede. Den giver et nuanceret billede og forsøger ikke at skjule, at hr. Møller også i konkrete situationer kunne være kort for hovedet og endog tage fejl. Men de bedste fortællinger er evigt gyldige og rummer en essens, som kan inspirere både yngre og ældre læsere ved at illustrere, hvad ægte lederskab er.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Spilletid: 5T 39M
ISBN: 9788740048490
Format: Download MP3
Lydbog udk. 01. May 2018
Indlæst af: Morten Rønnelund
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Ulla Bechsgaard
Tankevækkende og underholdende … Kirsten Jacobsen forstår at lytte til sine interviewpersoner, og det er hendes og dermed bogens store styrke.
 
 
 
 
 
-  Henrik Ørholst Børsen
Man (er) i godt selskab med forfatterens flydende pen … en bog som alle A.P.Møller-fans bør have stående på reolen. Det er god læsning.
 
 
 
 
 
-  Berlingske, Hanne Sindbæk
Kirsten Jacobsen er en formidabel interviewer - hun kan få en sten til at tale ... Interview, der allesammen bidrager med nye facetter af den største i dansk erhvervsliv.
 
 
 
 
-  Berlingske Business , Jens Chr. Hansen
Kirsten Jacobsen (kan) noget med at få magtfulde mænd og kvinder til at åbne op, lade forsvarsværkerne falde og lade de inderste følelser og tanker komme ud. Det er guld værd … virkeligheden er jo ikke et glansbillede, heller ikke på Esplanaden. Derfor fortjener bogen og forfatteren ros for at få bragt nogle væsentlige brudstykker til fortællingen om virkeligheden på Esplanaden. Læs mere
Weekendavisen, Birte Weiss
En fysisk smuk og indholdsmæssigt vellykket bog … fordi hyldesten ikke står alene. Jo længere man kommer i teksten, jo mere flimrer gråtonerne ind over den ranke skikkelse med stenansigtet.
InsideBusiness, Søren Strunk-Sørensen
Fornem bog … bidrager med nye facetter af den altid spændende fortælling om hr. Møller.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Kirsten Jacobsen
Løftet
Kærligheden kan blive sat på den ultimative prøve, når døden kommer tæt på. Læs mere
Med Gud i den ene hånd og tvivlen i den anden
Den første biografi om og med en af Danmarks mest prisbelønnede og  Læs mere
Befrielsens øjeblik - Samtaler med Lars Løkke Rasmussen
Forfatter Kirsten Jacobsen har skrevet denne bog med en enkel og klar Læs mere