Humlen ved det hele
Hør uddrag

Humlen ved det hele

Dave Goulson

Don Max
Dave Goulson fortæller med varme og smittende passion om humlebiernes fascinerende liv. Om sin vej fra barndommens nysgerrighed til den voksne forskers banebrydende eventyr og alle forskningens eksperimenter for at forstå humlebiernes gådefulde færden – og ikke mindst deres forsvinden. Om vigtigheden af – og mulighederne for at bevare den natur, der holder os i live og gør livet værd at leve.
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sideantal: 333
ISBN: 9788793166547
Format: ePub
E-bog Udk. 22. April 2015
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Don Max
Oversætter: Birgitte Steffen Nielsen
Anmeldelser og omtale
Bryggebladet, Thomas Neumann
”Bliv fascineret, inspireret, indigneret, klog og underholdt omkring humlebier.”
Politiken, Kim Skotte
Goulson skriver varmt og medrivende om sine elskede humlebier med udgangspunkt i sit lille vildtvoksende landsted i Frankrig og sin britiske baggrund. Her får man nogle gode forklaringer på insekternes svundne liv.
 
 
 
 
 
-  The Book Collector
Dave os med på eventyr i jagten på at forstå de små væsner. Og han gør det så godt! Med varme og en kæmpe portion humør i sin skrivestil formår han at formidle selv de mest nørdet informationer om humlebier. Som nylig insektinteresserede person, for særligt bier (dem skal vi jo gerne have tilbage), er denne bog helt perfekt. For når fortællinger og fakta mødes, skabes der noget helt perfekt og magisk. Læs mere
 
 
 
 
 
-  Bogbloggen GryffindorShelves
Denne bog har åbnet en helt ny verden for mig, en verden hvor jeg med sikkerhed ved, at jeg fremover vil lægge mærke til og sætte pris på humlebierne. Dave Goulson er hylende morsom og gør alle emner han berører interessante … Spændende, sjovt og letforståeligt.
Politiken
”Humlebierne har fået sig et hovedværk.”
Kristeligt Dagblad
”Med vid, viden og fortælleglæde får Goulson humlebierne til at lette og flyve lige ind i hjertet på læseren … Læs, og dit forhold til humlebier og verden vil blive forandret for evigt.”
Jyllands-Posten
”Fra hver eneste side stiger der videnskabelige og pudsige informationer op til nytte og overraskelse.”
Nordjyske
”Man læser med fornøjelse denne varme kærlighedserklæring til et af naturens små, men allervigtigste nyttedyr og bliver ikke så lidt klogere på humlebien. Dave Goulson er en glimrende fortæller, der summer af ildhu og begejstring for humlebiens overlevelse.”
Literary review
”Goulson begyndte at studere humlebierne ’fordi de er fascinerende, opfører sig interessant og gådefuldt og er temmelig uimodståelige’ – Humlen ved det hele er værd at læse af de samme grunde.”
The independent
”Kolossalt lærerigt … Gevaldigt underholdende … Dette er væsentlig læsning!”
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Dave Goulson
Den kriblende have
I Den kriblende have giver den britiske forsker Dave Goulson os et nyt Læs mere
Summen over engen
Som fortsættelse på bestselleren om humlebier Humlen ved det hele følger Læs mere