Hr. Nishino og kærligheden
Læs uddrag
Hør uddrag

Hr. Nishino og kærligheden

Hiromi Kawakami

Hr. Ferdinand
Hr. Nishinos ti elskerinder er endnu en underfundig roman fra en af Japans højest skattede forfattere. En fortælling om ti kvinder, som alle har elsket den samme mand, men først nu er ved at forstå, hvad der skete, da kærligheden ramte.

Ti kvinder, alle fremmede for hinanden, har én ting til fælles: De er alle blevet forført af den hemmelighedsfulde, ubetænksomme og katteagtige hr. Nishino. Han forsvandt ud af deres liv, lige så hurtigt som han kom ind i det, og nu er kun minderne om hans varme ånde tilbage. Hvor blev hr. Nishino af? Og hvorfor står der pludselig et spøgelse, som ligner ham på en prik, midt i en af kvindernes baghave og hungrer efter iskold parfait?

Hr. Nishinos ti elskerinder er en moderne Dekameron, hvor ti kvinder fortæller om livet før, i og efter kærligheden. Det er en sensibilitetsrejse, hvor en af Japans mest elskede og bedst sælgende forfattere fører sin læser stilsikkert direkte ind i en frontalkollision med en kærlighed, der er gået tabt, og ikke mindst efterdønningerne, når kun den bittersøde nostalgi står tilbage.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 250
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
ISBN: 9788740078923
Format: 135x210
Udk. 15. May 2023
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Mette Holm
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Hiromi Kawakami
Senseis mappe
Vidunderlig, smuk japansk roman.


Tsukiko er 37 år gammel, arbejder på Læs mere