Homesick DIY
Hør uddrag

Homesick DIY

66 små og store projekter til indretning af dit hjem

Camilla Marie Hahn Jespersen, Mette Pedersen, Tatiana Nyborg Christensen

Politikens Forlag
Homesick er en bog fyldt med kreative ideer til hyggelige DIY-projekter, der kan hjælpe dig med at gøre din indretning helt personlig.

DIY er supertrendy lige nu. Er man vild med at lave sine egne projekter – som fx at opgradere sine gamle møbler og forvandle kedelige hverdagsting til nye favoritter – eller går man måske bare med drømmen om at kaste sig ud i at lave sit eget møbel uden helt at vide, hvordan man skal gribe det an, så er der masser af inspiration at hente i denne bog.

Fælles for bogens projekter er, at de alle illustrerer, hvordan man på en simpel og budgetvenlig måde kan kreere sine egne ting og bruge dem til at sætte et personligt præg på sin indretning. Man kan følge opskrifterne til punkt og prikke eller blot bruge dem som inspiration til sine egne ideer. Og bare rolig! Man skal hverken være kunstmaler, have en tømreruddannelse eller kunne sy for at gå i gang. Det eneste, det kræver, er de mest basale værktøjer og teknikker– så kan man slippe sin indre handy(wo)man løs og begive sig ud i bogens projekter. Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79
Sprog: Dansk
Sideantal: 168
ISBN: 9788740031911
Format: ePub
E-bog Udk. 14. April 2016
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Camilla Marie Hahn Jespersen, Mette Pedersen, Tatiana Nyborg Christensen
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sille Kroyer Koppel
DIY Magnetiske trærammer
'Plakater, plakater, plakater ... Vi kan næsten ikke få nok! her viser vi en fin og alternativ måde at hænge plakater op på, som vi næsten tør love, giver lyst til at købe endnu flere.'
DIY Ombré glasvase
'Helt enkle glasvaser er smukke, som de er, men hvorfor ikke give dem en supernem og sej opgradering?'
DIY Dip dye stearinlys
'Lange hvide stearinlys er altid flotte og klassiske, men med en smule vandfarve kan du nemt sætte dit helt eget præg på dem' Se her i videoen hvordan du gør det.
Downloads