Holms mad
Hør uddrag

Holms mad

Claus Holm

Politikens Forlag
Claus Holms mest personlige kogebog til dato, hvor man får opskrifterne på den skønne hverdags- og gæstemad, der har været med til at gøre ham kendt og elsket på tv.

Stjernekokken Claus Holm har ikke bare et kæmpestort publikum på tv, men også tusindvis af trofaste følgere på de sociale medier. Med Holms mad får læsernes egen mad nu også mere smag. Bogen byder på 88 fantastiske opskrifter, der spænder lige fra hurtige retter som fynske hotdogs til de lidt mere avancerede som flamberet oksemørbrad. Det hele er formidlet med Claus Holms helt særlige begejstring, der giver en lyst og ikke mindst inspiration til at lave den ene lækre ret efter den anden.

I bogen bliver man for første gang inviteret inden for i Holms eget madværksted hjemme på Sydfyn, der hvor ideerne til hans mad opstår. Bogen er en rejse gennem alle Holms bedste personlige retter, som han har lavet gennem et langt kokkeliv. Desuden får man hans overvejelser omkring sin mad og måltiderne, der alle tager udgangspunkt i fire præmisser for den bedste måde at skabe det gode måltid på:

1. Smag og duft skal være i top
2. Sæsonens råvarer skal i spil
3. Visuelt skal det også spille
4. Rester skal kunne bruges i en ret dagen efter

Bogen åbner også en dør ind til Holms eget køkkenbibliotek med opskrifter på sovse, mayonnaiser, fonder, tips og tricks til hverdagen. Og så møder man nogle af Holms egne madhelte som fx Per Hallundbæk fra Falsled Kro, pizzakongen Gorm Wisweh og kokkekoryfæet Søren Gericke, der hver bidrager med en opskrift.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
ISBN: 9788740038965
Format: ePub
E-bog Udk. 30. March 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Montomery
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Claus Holm
Sund appetit - Saft, kraft og masser af grønt
Bitz og Holm er et efterhånden sammentømret makkerpar bag gryderne med Læs mere