Højtryk og lavtryk
Hør uddrag

Højtryk og lavtryk

Meg Mason

Politikens Forlag
Højtryk og lavtryk er en kærlighedsroman, en sædekomedie, en coming-of-age for voksne om dysfunktionelle familier, venskab, psykisk sygdom og om at starte forfra to sekunder før det er for sent.

Der er noget galt med Martha, og det har der været længe. Da hun var sytten eksploderede en lille bombe i hendes hjerne, og eft er utallige lægebesøg, uendelig meget terapi og alverdens medicin ved hun stadig ikke, hvorfor det kan tage hende en hel dag at komme ud af sengen, eller hvorfor hun støder både vildfremmede og sine nærmeste fra sig.

Engang arbejdede hun for Vogue og drømte om at skrive en roman. Nu producerer hun indhold til et website, hun foragter. Engang boede hun i en taglejlighed i Paris. Nu bor hun i Oxford på en lukket villavej i et hus, hun ikke kan fordrage, men som hun ikke magter at flytte fra. Men det er hun nødt til, især nu hvor hendes mand Patrick – søde Patrick, der aldrig har ønsket andet end at gøre hende lykkelig – har forladt hende.

Martha har ingen steder at tage hen, bortset fra barndomshjemmet – et bohemeagtigt (læs: faldefærdigt) byhus i en autentisk (læs: nedslidt) del af London – for at bo med sine forældre og prøve på at overleve uden sin elskede søster, som er den eneste, der altid har kunnet gøre tilværelsens kaos udholdelig for Martha, og som nu enten har for travlt eller bare har fået nok.

Men måske kan Martha skrive en bedre slutning for sig selv ved at starte forfra – måske er hun alligevel ikke helt færdig.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
ISBN: 9788740070613
Format: 135x210
Udk. 24. January 2022
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sofie Winding Studio
Oversætter: Giovanna Alesandro
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten, Christian Møgeltoft
Hylende morsom … Tankevækkende og underholdende
 
 
 
 
 
-  Mellem-linjerne.dk
Meg Mason har skrevet en fantastisk varm og smuk roman om livet og kærligheden.
Rune Weitling, Esbjerg Ugeavis
Ja, det kan måske godt lyde som lidt nedslående læsning, men det er det ikke. Forfatter Meg Mason har et fornemt tag på historien, hvor Marthas liv serveres både galgenhumoristisk og med en tydelig kærlighed til det uperfekte menneske. Og så er der et hav af geniale sætninger, så man til tider næsten slår sig på lårene af grin. Det er specielt, det er fint, og det er britisk humor, når det er bedst. Læs mere
Bogsyn.dk
Der er virkelig gods i bogen.
Boegerpaastribe.dk
352 sider, som ikke er til at slippe, når man først er begyndt.
Litteratursiden.dk
...meget fremragende.
Downloads