Høj puls
Hør uddrag

Høj puls

Michael Mosley, Peta Bee

Politikens Forlag
Idrætsforskning udført af ledende videnskabsfolk har vist, at ultrakorte kraftudfoldelser med superhøj intensitet giver en kæmpemæssig træningseffekt - uanset om man er topatlet eller sofakartoffel. Forskerne peger på, at 3 x 20 sekunders eksplosiv indsats, fx på motionscykel eller med trappeløb til 4. sal, blot tre gange ugentligt har en forbløffende virkning. Sammenlagt 3 minutter om ugen er altså nok til at skabe resultater.

I denne bog har forfatteren til den internationale bestseller 5:2 kuren, den engelske læge og videnskabsjournalist og før komplet utrænede Michael Mosley, slået sig sammen med den superfitte sundhedsjournalist Peta Bee for at aflive alle træningsmyterne og vise, hvordan træning med høj intensitet virker, samt ikke mindst hvordan du selv får allermest ud af denne træningsform, uanset alder eller kondition. De kommer med praktiske, vidensbaserede råd og giver dig samtidig nogle helt nye øvelser, der er specialdesignet til alle os, der bare generelt mangler tid i vores liv.

Det er øvelser, der kan udføres hvor som helst og når som helst, og som passer ind i selv den travleste hverdag. Dette er en bog for alle, der ligesom Michael, ikke er specielt vilde med at træne, men som ønsker at tabe sig og gerne vil have det optimale ud af anstrengelserne. Det er også en bog for alle, der simpelthen bare er nysgerrige omkring, hvordan kroppen virker.

Bliv mere fit, stærkere og mere tonet med kun få minutters træning om ugen med denne radikalt nye måde at tænke motion og træning på - en metode, der er utroligt effektiv og ekstremt tidsbesparende.

Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99
Sprog: Dansk
Sideantal: 208
ISBN: 9788740016864
Format: ePub
E-bog Udk. 02. May 2014
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Oversætter: Ulla Oxvig
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Nordjyske Stiftstidende, Heidi Trillingsgaard
En fancy bog, hvis vigtigste budskab er, at hvert sekund du træner, betaler sig i dén grad.
Fedtkanten
HIT træningsformen i denne bog ret overskuelig i enten en meget travl hverdag eller for dem, der ikke rigtig kan finde motivationen til den helt store træning.
LCHF - Nydelse og livskvalitet
En let, ubesværet og humoristisk skrivestil, som gør bogen lettilgængelig
En sundere hverdag
Bogen er velskrevet og giver dig, udover fakta, gode forklaringer og refleksioner, også en god introduktion til hvad HIT er.
Spisestuen
Her er masser af inspiration og gode grunde til ikke at blive siddende i sofaen.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Michael Mosley, Peta Bee
Sund mad til kloge tarme
Din tarm er hjemsted for en hær af mikroskopiske bakterier, der styrer dit Læs mere
5:2 kuren
Fast i to dage, hvor du kun får 500-600 g kalorier om dagen. Spis som du Læs mere