Hinsides orden
Hør uddrag

Hinsides orden

12 nye regler for livet

Jordan B. Peterson

Jyllands-Postens Forlag
En provokerende opfølger fra forfatteren til bestselleren 12 regler for livet giver flere praktiske modgifte til nutidens farer og udfordringer.

Med 12 regler for livet hjalp dr. Jordan B. Peterson, klinisk psykolog og anerkendt professor ved Harvard og University of Toronto, millioner af læsere med at tilføre deres kaotiske liv orden. I den opsigtsvækkende opfølger Hinsides orden – 12 nye regler for livet præsenterer Peterson nu 12 nye livsnødvendige principper, der kan hjælpe os med at modstå den pris, der uundgåeligt følger med vores ønske om at skabe orden i kaos. I en tid, hvor menneskets vilje i stigende grad sætter sig igennem på samtlige livsområder – lige fra vores samfundsstrukturer til vores følelsesliv – advarer Peterson om, at for stor tryghed kan være farlig. Ydermere fremlægger han strategier for at overvinde de kulturelle, videnskabelige og psykologiske kræfter, der disponerer os for tyranni, og lærer os i stedet at stole på vores intuitive anlæg for mening og formål, også – og især – når vi føler os magtesløse.

Hvor for meget kaos kan føre til ustabilitet og angst, kan ukontrolleret orden lamme os og få os til at underkaste os. Hinsides orden er en opfordring til at afbalancere disse to grundprincipper i tilværelsen og kan bruges som en guide hen ad den smalle sti mellem dem.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740060720
Format: 151x226
Udk. 02. March 2021
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Hæftet
Indholdsgrafiker: Nanette Vabø Dimensions
Forlag: Jyllands-Postens Forlag
Oversætter: Jakob Levinsen
Anmeldelser og omtale
Bogsyn.dk
En dejlig bog der beskriver også de svære ting på en let tilgængelig måde.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jordan B. Peterson
12 regler for livet
Hvad har alle mennesker i den vestlige verden brug for at vide? Dette 10. Læs mere