Helt uden gluten
Hør uddrag

Helt uden gluten

Brød, boller og kager, der smager

Kathrine Rosamunde, Mette Marie Sarbo

Politikens Forlag
Det er ikke nogen kunst selv at bage brød og kager helt fri for gluten. Denne bog er for alle, der har valgt at spise glutenfrit.

Stadig flere vælger at udelade gluten fra deres kost. Det giver udfordringer, for hvad gør man så? Alternativet er ikke at købe noget tørt glutenfrit brød fra supermarkedshylden. Man kan sagtens bage noget meget bedre selv af høj kvalitet, som hele familien har lyst til at spise.

Denne bog hjælper en godt i gang med at bage lækre brød og kager uden gluten – uden at gå på kompromis med såvel smag som struktur. Det er netop de to forfatteres ønske og ambition at understrege, at dét at leve glutenfrit ikke behøver at være et fravalg, men derimod et tilvalg; både af nye og spændende ingredienser og smage i bagværket og af generel bageglæde.

I bogen er der både klassiske og nye opskrifter på alt fra lækre morgenstykker til forskellige brød, pizzaer og tærter samt et stort udvalg af opskrifter til den søde tand – kager, der smager; om det så er de små kager, muffins og cookies, der frister, eller de store skærekager.

Desuden deler de to bagedamer også gladeligt ud af deres mange erfaringer med glutenfri bagning og kommer med masser af gode råd, praktiske vejledninger, teknikker og tips undervejs, så dejen hæver, som den skal, og er nem at ælte, og brødet i sidste ende får både struktur, sprødhed og en god krumme. Og så bageglæden er helt i top.


Kathrine Rosamunde Virring driver sammen med Mette Marie Viscor Det glutenfri bageatelier, som er et lille glutenfri økobageri beliggende i en nedlagt stationsbygning på Fredensborg Station. De har rigtig mange faste kunder, ikke bare fra det lokale miljø, men også dem, der gerne tager turen for at købe deres brød og kager. Desuden har de mange følgere på Facebook, hvor de også jævnligt afholder deres populære workshops og kurser.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 230
Sprog: Dansk
Sideantal: 8
ISBN: 9788740048704
Format: 173x240
Udk. 10. January 2019
1. udgave, 3. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Louise Brandt Overgaard
Fotograf: Columbus Leth
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Louise Brandt Overgaard
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
 
-  Home by Bianca
Bogen er en rigtig god begynderbog for dig der gerne vil i gang med at bage glutenfrit. Den giver en rigtig god introduktion til det at bage glutenfrit og hvad det kræver for at komme i gang. – og det er slet ikke så svært.
Randi Glensbo
Bogen er fuld at inspirerende og indbydende opskrifter og skønne billeder af lækkert bagværk ... Jeg skal lige love for, at glutenfri bagning og glutenfrit brød er noget helt andet og meget bedre i dag, end det var for 30 år siden.
Downloads