Healthy Skinny Bitch
Hør uddrag

Healthy Skinny Bitch

Din ultimative guide til et sundt og varigt vægttab

HSB ApS

Politikens Forlag
At tabe sig og blive stærkere og mere tonet kræver viden, prioritering og benhårdt arbejde. Med denne bog fra kost- og træningseksperten Sara Jin Smidt kan du nå dine resultater, komme i dit livs form og få kroppen, du altid har drømt om.
 
Healthy Skinny Bitch-principperne er ikke en ekstrem mirakelkur, men en no bullshit-tilgang til kost og træning, der tager udgangspunkt i teorien om almindelig mad til almindelige mennesker
samt enkel, effektiv og benhård træning, der virker.
 
Kostprincipperne og bogens opskrifter lærer dig forskellen på at spise sundt for at holde vægten og på at spise sundt og slankende for at tabe dig. Du finder ud af, hvordan du skal spise, så du ikke
er afhængig af en fastlåst kostplan, men selv kan træffe de rigtige valg – både ude og hjemme.

Ud over kostprincipperne får du redskaberne til at sætte realistiske mål samt tre forskellige træningsprogrammer for hele kroppen; to på henholdsvis 60 minutter og 45 minutter samt et 30 minutters quick-program, som du kan udføre efter din løbetur, eller hvis du kun har begrænset tid.

Sara har udviklet principperne bag Healthy Skinny Bitch på baggrund af sin cand.scient i human ernæring og mere end 10 års erfaring som kostvejleder, personlig træner og holdinstruktør, hvor resultaterne blandt hendes klienter taler for sig selv.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 99.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
ISBN: 9788740037678
Format: ePub
E-bog Udk. 04. January 2017
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Fotograf: Jakob Helbig Photography
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af HSB ApS
Sund vs. slank
HSB ApS, Mads Persson , m.fl.
Når mad er sund, bliver man automatisk slank af den, tænker mange. Mens Læs mere