Happy Food
Hør uddrag

Happy Food

Henrik Ennart, Niklas Ekstedt

Happy Food er en bog om, hvordan mad påvirker vores lykkefølelse og har potentiale til at forandre læserens liv.

Begge forfattere har arbejdet med mad det meste af deres voksenliv, men først for nyligt har de fundet ud af, hvordan maden kan være en game changer for, hvordan vi har det mentalt. Indsigten i, hvordan maden påvirker vores tarmbakterier, har allerede kastet helt nyt lys over de mest almindelige livsstilssygdomme. Denne bog beskæftiger sig med den næste revolution, nemlig hvordan den mad, vi spiser, påvirker vores psykiske velvære.

Ny forskning peger på, at moderne spisevaner ikke blot er skyld i fedme, diabetes, glutenintolerance og mavetarmsygdomme. De er også kilde til psykisk sygdom og ubalance. Vores tarmbakterier har indflydelse på hjernen, og hvis ikke de gode af slagsen får den mad, der får dem til at trives, påvirker det vores psykiske velbefindende.

Heldigvis gælder princippet også den anden vej: Med den rigtige mad på tallerkenen kan vi påvirke hjernen, så både humøret og energiniveauet får et løft. Den kan endda være med til at afhjælpe angst og svær depression.

Happy Food guider læseren igennem den seneste spændende forskning og viser, hvordan rigtig, naturlig mad i modsætning til bl.a. forarbejdede fødevarer hjælper os med at få hjernen i topform. Den indeholder 38 nemme opskrifter på mad, der er god og helbredende for både krop og sjæl.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 149.00
Sideantal: 248
ISBN: 9788740049282
Format: ePub
E-bog Udk. 16. May 2018
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Oversætter: Ordsnedkeriet
Anmeldelser og omtale
DBC
”Klar, veloplagt fremstilling med små humoristiske indslag, der gør det omfattende, tørre stof underholdende. Bogen er sprængfyldt med viden, der formidles på ypperlig vis med de videnskabeligt funderede nuancer, man nogle gange kan savne i helselitteraturen.”
Downloads