Halvt i himlen
Læs uddrag
Hør uddrag

Halvt i himlen

Lone Hørslev

Politikens Forlag
Med fængende detaljerigdom og gehør for København anno 1924 fortæller Lone Hørslev i romanform sin oldemors historie om en skæbnesvanger sommerforelskelse.

De to søstre Ellen og Dagmar lever en let forhutlet tilværelse i 1920’ernes København. De bor i en kummerlig lejlighed i Larsbjørnsstræde sammen med deres mor og storebror, Knud, der begge er på nakken af dem. Da det lykkes søstrene at komme i lære på Oskar Davidsens nyåbnede smørrebrødsrestaurant på Nørrebro, er deres lykke tilsyneladende gjort – hvis de ellers kan finde ud af at holde hovedet koldt og benene samlede, som bestyrerinden udtrykker det.

Hårdt arbejde er et vilkår, og druk og vold er hverdag i Pisserenden, men en sommeraft en i Tivoli møder Ellen og Dagmar et par unge mænd med ternede strømper og bølger i håret. Hartvig er charmerende og beleven, og Kai taler forførende om kunst, og Ellen og Dagmar forelsker sig hovedkulds i de to fremmede mænd. Kærligheden får dem til at spire i hver sin retning, og fortielser og hemmeligheder kommer pludselig imellem de to søstre, som ellers altid har været hinandens fortrolige.

Halvt i himlen er en både rørende og barsk kærlighedsroman om to unge kvinder på vej ud i livet. En gribende fortælling om familiehemmeligheder og længslen eft er et andet liv, om erotik og højt belagt smørrebrød.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 368
ISBN: 9788740067750
Format: 145x220
Udk. 12. august 2021
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Fotograf: Les Kaner Fotografi
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Imperiet, Sabrine Brandt Studio
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Lone Hørslev
Fjerne galakser er kedelige
En sjov, intens, rørende og sært livsbekræftende bog om ferier. Ferier som Læs mere
Dyrets år
Sansemættet roman om en usædvanlig kvinde der satser alt på lidenskaben. Læs mere