Halvfems huller i himlen
Læs uddrag
Hør uddrag

Halvfems huller i himlen

Jennifer Clement

Hr. Ferdinand
Min mor kaldte alt og alle, der så ud til at være alene, for strejfere. Der var både strejfende mennesker, strejfende hunde, strejfende kugler og strejfende sommerfugle.
Fjortenårige Pearl bor på forsædet af en gammel bil. Hendes mor Margot bor på bagsædet. Sammen overlever de på en kost bestående af Cheerios og insektspray, kærlighedssange og stjålne cigaretter.

Livet i udkanten af en trailerpark i Florida er råt nok, som det er, men da pastor Rex sætter gang i sit Giv-Gud-Dine-Våben-initiativ, og Eli Redmond kommer til byen, vendes Pearls liv på hovedet. Eli begynder at besøge moderen på bagsædet, og Pearl tvinges ud i verdenen på den anden side af kølerhjelmen.
Halvfems huller i himlen
er en fortælling om familie, sammenhold og vold fortalt fra en klarsynet teenagers perspektiv. Igennem Pearls øjne blotlægges Amerikas brutale kærlighedsaffære med håndvåben og dens smertefulde konsekvenser.

"Fremragende." The Guardian
"Fuld af sorg og øm sødme ... Et glimt af mennesker, der hver dag synker i til knæene i vores våbenkulturs giftige spild. De er måske Amerikas glemte børn, men efter at have læst denne roman, vil du ikke kunne glemme dem." The Washington Post


Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Køb nu
DKK 149.00
Sideantal: 272
ISBN: 9788740056440
Format: ePub
E-bog Udk. 08. maj 2019
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Birgitte Steffen Nielsen
På vej
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Jennifer Clement
Bønner for de bortførte
Jennifer Clement
Piger og unge kvinder, der forsvinder ved stoppesteder eller i skolegårde, Læs mere