Håbets rejsende
Hør uddrag

Håbets rejsende

Isabel Allende

Hr. Ferdinand
Mod slutningen af Den Spanske Borgerkrig, da general Franco og hans fascister sejrer på alle fronter, bliver to unge mennesker tvunget til at forlade det krigshærgede Barcelona. Gravide Roser og svogeren Victor krydser Pyrenæerne til fods for at komme i sikkerhed. Rosers kæreste og Victors bror, Guillem, er død, og omstændighederne tvinger Roser og Victor til at indgå et ægteskab som ingen af dem ønsker.

Fra Frankrig rejser det umage par over havet med skibet Winnipeg, der blev chartret af digteren Pablo Neruda og bragte flere end to tusind spaniere til Chile – ”det lange kronblad af hav og sne” som det kaldes med digterens ord. De starter et nyt liv der byder på mange prøvelser, og det som giver dem modet til at fortsætte, er håbet om en dag at kunne vende tilbage til Spanien. Men da cirklen sluttes, viser det sig at nogle gange er det vanskeligste ikke at flygte, men at vende hjem.

Håbets rejsende er en medrivende familie- og kærlighedskrønike – både til dem, der har været Isabel Allende-fans i årtier og til de læsere, som nu får glæde af at møde forfatterens fortællinger for første gang.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (hæftet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
ISBN: 9788740065008
Format: ePub
E-bog Udk. 09. October 2020
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: Lise Rifbjerg
Anmeldelser og omtale
Familie Journal
En medrivende familie-og kærlighedskrønike - både til dem, der har været Isabel Allende-fans i årtier, og til de læsere, som nu får glæde af at møde forfatterens fortællinger for første gang.
Lene Lund, Flensborg avis
En af de bedste romaner jeg har læst i år … en virkelig velkomponeret familie-, venskabs-, og kærlighedsroman … gør et stort indtryk, også efter man har lagt den fra sig.
Arbejderen, Margit Andersen
Alt sammen skildret med realistiske detaljer, historisk dokumentarisme, dramatisk fremdrift, og ikke mindst sådan at læseren bevæges, ja faktisk må knibe en lille tåre en enkelt gang, uden at det nærmer sig det sentimentale.
Skub
Realistiske detaljer, historisk dokumentarisme, dramatisk fremdrift, og ikke mindst sådan at læseren bevæges.
 
 
 
 
 
-  thisfictionallife.dk
Historien er hjerteknusende smuk, den glider uhindret fra siderne, sproget svøber sig om dig, og tager dig på en rejse, du ikke vidste, dit liv havde brug for.
 
 
 
 
 
-  Bbc.univers
En dragende og vidunderlig fortælling, som jeg tager mig selv i at håbe, aldrig holder op… Jeg elsker Isabel Allendes bøger, og denne er ingen undtagelse - det er gudsbenådet historiefortælling, som fortjener at blive læst i langsomt tempo og med stor nydelse og andægtighed.
 
 
 
 
 
-  Magasinet LIV
Har du ikke læst den legendariske chileners historier før, så begynd her. Er du trofast Allende-fan, bliver du ikke skuffet. Her er store følelser, drama, totalt uventede drejninger, lange, opslugende sidehistorier og frem for alt: Kærlighed!
Bogsyn.dk
Så bliver litteratur altså ikke meget større. Et totalt mix af positive og negative følelser, erindringer og bevidshedsforskydninger. Glæden ved læsningen af bogen her er så stor, så vi godt kunne have brugt en dobbelt så lang en roman.
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten , Lars Ole Sauerberg
Fængslende dokumentarisk fiktion … Isabel Allende fortæller som sædvanligt i en ligefrem og ukunstlet stil, der effektivt understøtter fortællingens fremdrift, men som i nogle passager dog har folkeeventyrets enkle og universelle udtryk og i andre en bevægende poetisk kraft.
Bogvaegten.dk
En hel igennem fantastisk historie- og kærlighedsroman.
 
 
 
 
 
-  Søndag, Anna Møller
’Håbets rejsende’ er en smuk og barsk familiesaga, der sætter en fed streg under, at Isabel Allende er en gudsbenådet fortæller. Den spanske borgerkrig er sjældent blevet beskrevet så detaljeret, og ’Håbets rejsende’ er uden tvivl en af Isabel Allendes allerbedste bøger.
 
 
 
 
 
-  Søndag
En smuk og barsk familiesaga, der sætter en fed streg under, at Isabel Allende er en gudsbenådet fortæller.
 
 
 
 
 
-  Femina
’Håbets rejsende’ er uden tvivl en af Isabel Allendes allerbedste bøger.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Isabel Allende
Åndernes hus
Åndernes hus er en fantastisk familiesaga, en grotesk morsom og dramatisk Læs mere
Paula
Paula er en bevægende beretning, fyldt med lykkelige stunder og sorgfyldte Læs mere
Vinden kender mit navn
Vinden kender mit navn er en på én gang tragisk og opløftende roman om Læs mere
Violeta
Fra en af verdens største forfattere kommer fortællingen om Violeta del Læs mere
Den japanske elsker
Alma Belasco sendes i 1939 fra Polen til sin velstående onkel og tante i Læs mere
Øen under havet
I Øen under havet følger vi Zarité fra øen Sainte-Dominique, det nuværende Læs mere