Håbets rejsende
Hør uddrag

Håbets rejsende

Isabel Allende

Hr. Ferdinand
Mod slutningen af Den Spanske Borgerkrig, da general Franco og hans fascister sejrer på alle fronter, bliver to unge mennesker tvunget til at forlade det krigshærgede Barcelona. Gravide Roser og svogeren Victor krydser Pyrenæerne til fods for at komme i sikkerhed. Rosers kæreste og Victors bror, Guillem, er død, og omstændighederne tvinger Roser og Victor til at indgå et ægteskab som ingen af dem ønsker.

Fra Frankrig rejser det umage par over havet med skibet Winnipeg, der blev chartret af digteren Pablo Neruda og bragte flere end to tusind spaniere til Chile – ”det lange kronblad af hav og sne” som det kaldes med digterens ord. De starter et nyt liv der byder på mange prøvelser, og det som giver dem modet til at fortsætte, er håbet om en dag at kunne vende tilbage til Spanien. Men da cirklen sluttes, viser det sig at nogle gange er det vanskeligste ikke at flygte, men at vende hjem.

Håbets rejsende er en medrivende familie- og kærlighedskrønike – både til dem, der har været Isabel Allende-fans i årtier og til de læsere, som nu får glæde af at møde forfatterens fortællinger for første gang.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 169.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 400
ISBN: 9788740065008
Format: ePub
E-bog Udk. 09. oktober 2020
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Oversætter: LIse Rifbjerg
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
 
-  Jyllands-Posten , Lars Ole Sauerberg
Fængslende dokumentarisk fiktion … Isabel Allende fortæller som sædvanligt i en ligefrem og ukunstlet stil, der effektivt understøtter fortællingens fremdrift, men som i nogle passager dog har folkeeventyrets enkle og universelle udtryk og i andre en bevægende poetisk kraft.
Bogvaegten.dk
En hel igennem fantastisk historie- og kærlighedsroman.
 
 
 
 
 
-  Søndag, Anna Møller
’Håbets rejsende’ er en smuk og barsk familiesaga, der sætter en fed streg under, at Isabel Allende er en gudsbenådet fortæller. Den spanske borgerkrig er sjældent blevet beskrevet så detaljeret, og ’Håbets rejsende’ er uden tvivl en af Isabel Allendes allerbedste bøger.
Downloads