Guld
Hør uddrag

Guld

Chris Cleave

Hr. Ferdinand
Guld er en intens beretning om grænserne for venskab og ekstremerne for menneskelig udholdenhed – både fysisk og mentalt. Som tilfældet var med Den anden hånd, skriver Cleave med elegance, humor og intensitet om venskab, ægteskab, forældreskab, tragedie og tilgivelse. 

Guld er beretningen om Zoe og Kate, verdensklasseatleter som har været venner og rivaler lige siden deres første elitetræningsdag. De har elsket, kæmpet, svigtet, tilgivet, trøstet, fejret og vokset op sammen. Nu, umiddelbart før de olympiske lege i London 2012, vil begge kvinder få testet både deres fysiske og følelsesmæssige grænser. De må konfrontere hinanden og deres egen dødelighed: Hvad er du villig til at ofre for de mennesker, du elsker, hvis det betyder, at du må opgive det, der er allervigtigst for dig?

Chris Cleave har en helt særlig evne til at skabe personer, som bliver så troværdige og levende, at man har svært ved at tro, at de kun findes på papiret. Og han har en formidabel evne til at stille svære spørgsmål uden at give svar; dem må man selv tumle med.

Dette er en af de bøger, man ikke kan lade være med at tale om og anbefale til andre. Den vil vække begejstring hos alle, som holder af romaner, der på én gang er spændende, rørende og tankevækkende.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
Belastning...
Køb nu
DKK 90.00
Sideantal: 357
ISBN: 9788792845269
Format: ePub
E-bog Udk. 06. september 2012
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Hr. Ferdinand
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Chris Cleave
Alle tapre bliver tilgivet
Chris Cleave
London, 1939. Der blev erklæret krig kl. 11.15, og Mary North meldte sig Læs mere
Den anden hånd
Chris Cleave
Den anden hånd er et dristigt og frygtløst ridt fra Afrikas jungle til Læs mere