Grøn mad - grøn energi
Hør uddrag

Grøn mad - grøn energi

100 opskrifter til en grønnere livsstil

Johanne Mosgaard

Politikens Forlag
Plantebaseret kogebog til hele familien med farverige og mættende opskrifter uden løftede pegefingre hjælper til grøn livsstil.

Udover at bidrage med smukke farver, så der også er noget for øjnene, så er grøntsager fyldt med gode næringsstoffer og vitaminer. De indeholder kostfibre, som er guf for tarmene. Hvis der er noget, der er sundt og giver god energi, så er det at spise planterigt og varieret. De nye officielle kostråd med over-skriften ’Godt for sundhed og klima’ anbefaler, at vi spiser maks. 350 g kød om ugen og ”planterigt, varieret og ikke for meget”, herunder gerne 100 g bælgfrugter om dagen.

Men hvordan gør vi lige det i praksis? I denne bog har Johanne Mosgaard samlet 100 opskrifter med inspiration til plantebaseret mad. Her er alt fra morgenmad, mættende salater, dressinger og dips til aftensmad til hverdag, når det skal være nemt og hurtigt, men også til gæstemad. Derudover er der også lækre snacks og mellemmåltider, som passer fint i madpakken.

Ud fra devisen om at grøntsagsmad er for alle, har Johanne Mosgaard lavet en kogebog, der kan forene og samle hele familien om at spise sundere – så alle kan være med. Både dem der spiser kød, fisk, æg og mælkeprodukter, og dem der ikke gør. Fælles for opskrifterne er, at grøntsagerne og de grønne prote-iner spiller hovedrollen.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 192
ISBN: 9788740084627
Format: 173x240
Udk. 07. September 2023
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Mette Reichstein Ejlersen
Fotograf: Maria Amme Fotografi
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Johanne Mosgaard
Vegansk grundkøkken
Den ideelle guide til at leve efter en plantebaseret livsstil - med mere Læs mere
Vegansk
Ny inspiration til nemme, lækre og sprudlende veganske retter af veganeren Læs mere