Grøn kærlighed
Hør uddrag

Grøn kærlighed

Thomas Herman

Politikens Forlag
Grøn grundbog uden dogmer eller dagsordener

Grøn kærlighed byder på en bred vifte af grønne retter, som er en fast bestanddel af kokken Thomas Hermans eget køkken, og som nu kan være med til at give dig, din familie og venner et større og mere varieret udvalg af lækkert grønt på tallerkenen.

Bogen indeholder over 100 opskrifter på retter, der kan spises for sig, flere sammen eller til fisk eller kød. Her er inspiration fra hele verden, mens de danske grønne klassikere også holdes i hævd. Retterne er enkle at lave, og indimellem er det befriende tilladt at bruge smør, fløde, parmesan eller røget bacon for at dyrke smagen. Kort sagt: Grønt uden dogmer eller dagsordener, som Thomas Herman selv elsker det.

Grøn kærlighed er en hyldest til det grønne hverdags- og gæstekøkken. En grøn grundbog, der vil gøre din tallerken mere grøn – ikke af pligt, men fordi det smager godt. Smuk kogebog med over 100 opskrifter, der byder den på en bred vifte af grønne hovedretter, frokostretter og tilbehør, som kokken Thomas Herman selv elsker. Med inspiration fra hele verden, mens de danske grønne klassikere også holdes i hævd. En hyldest til det grønne hverdags- og gæstekøkken, der vil gøre din tallerken mere grøn – ikke af pligt, men fordi det smager godt.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 400.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 296
ISBN: 9788740087192
Format: 210x280
Udk. 21. September 2023
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: Tingkov Design
Fotograf: Fotograf Søren Gammelmark, Kontrast ApS
Forlag: Politikens Forlag
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Thomas Herman
Feast
100 skønne retter fra Hermanns solskinskøkken. Mange af dem klassikere, som Læs mere
Gæstebud
Stadig flere nyder at stå og sysle i køkkenet i weekenden, mens de  Læs mere