Green Kitchen Smoothies
Hør uddrag

Green Kitchen Smoothies

David Frenkiel, Luise Vindahl

I deres nye bog kommer parret bag det populære koncept Green Kitchen Stories, David Frenkiel og Luise Vindahl, med masser af spændende ideer til supersunde, velsmagende juicer og smoothies.

Bogen, der både er for begyndere og erfarne eksperter i smoothies, har en introduktion til det nødvendige udstyr og ingredienser, det er godt at have i spisekammeret, køleskabet og fryseren. Der er kapitler med enkle smoothies, som indeholder tre-fem ingredienser, genopbyggende smoothies efter træning, ideer til morgenmad, kickstartere, desserter og meget mere. 

Luise og David giver også deres  grundopskrift er på nøddemælk og nøddesmør, granola og mysli, som kan mikses, matches og bruges i en lang række skønne smoothies, fx Superbær & fennikelsmoothie, Æbletærte i et glas, Grønskål, Klorofyl-detox og Marmorsmoothie-ispinde.

Desuden er der opskrifter på smoothies, der er så meget mere end en simpel drik: De laves tykkere og mere cremede end sædvanligt, fyldes med knasende gryn og kerner og toppes med et lækkert udvalg af frugter og nødder. På den måde kan smoothies også forvandles til et mættende hovedmåltid.
Læs mere
Vælg udgave:
 p-bog (indbundet)
Belastning...
DKK 170.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 144
ISBN: 9788740031881
Format: 160x210
Udk. 08. september 2016
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Indbundet
Indholdsgrafiker: LYMI
Oversætter: Ulla Oxvig
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af David Frenkiel, Luise Vindahl
Little Green Kitchen
David Frenkiel, Luise Vindahl
Over 70 lækre, nærende og nemme vegetariske opskrifter til hele familien, Læs mere
Green kitchen derhjemme
David Frenkiel, Luise Vindahl
Der er både de hurtige, lækre ting, der passer til en travl hverdag, og  Læs mere