18. juni 2019

Gratis børnebog om klima

Gratis børnebog om  klima

Få årets flotteste børnebog gratis hos din boghandler. Foreningen for boghåndværk har netop uddelt Den Danske Bogdesignpris til en børnebog, der giver voksne mulighed for at tale om klimaforandringer med børn på 5-7 år. Samtidig får både børn og voksne en god og hyggelig historie om en lille pige, der må på en lang rejse for at finde ud af, at hele verden er hendes hjem.
 
Fra d. 24. juni kan man gå ned til sin boghandler i en af de 31 Arnold Busck-butikker i Danmark og hente en af 3000 gratis bøger – så længe lager haves. Bogen, der er udgivet på fem sprog, er illustreret af den sydkoreanske, prisbelønnede illustrator Yeji Yun og er udgivet af energiselskabet Ørsted i samarbejde med Politikens Forlag.

”Vi ønsker at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi, og vores børn kommer til at spille en afgørende rolle i at nå dette mål. Vi vil gerne vise børnene, at der er håb for klimaet, og inspirere dem til at handle og blive en grøn generation. Derfor udgiver vi en børnebog, som hjælper voksne og børn til at tale om, hvordan vi kan passe godt på vores fælles hjem, Jorden,” siger Filip Engel, Vice President i Ørsted.

Lærere i 0. og 1. kl. tilbydes bogen sammen med undervisningsmateriale om klimaforandringer, og voksne kan hente gode råd til at tale med børn om, hvordan klimaet påvirker verden på www.orsted.com/book.
 
Kontakt
Camilla Høy, Politikens Forlag, 3038 2812, camilla.hoy@jppol.dk
Anders Stougaard, Ørsted Media Relations: 99556739, astou@orsted.dk
 

Arnold Busck har boghandler i følgende byer
www.arnoldbusck.dk/butikker
 
Sjælland og øerne
Ballerup
Birkerød
Espergærde
Hellerup
Helsinge
Helsingør
København - Torvehallerne
København Børnenes Boghandel
København Købmagergade 49
København N - Arnold Busck LAB
Køge
Lyngby
Nykøbing Falster
Roskilde
Rødovre
Valby

Fyn
Odense City
Odense Rosengårdcentret
Svendborg
 
Jylland
Aalborg Bispensgade
Aalborg Storcenter
Aarhus
Esbjerg
Haderslev
Herning
Hjørring
Holstebro
Kolding
Randers
Sønderborg
Vejle

Gå til News