Græshoppens år
Hør uddrag

Græshoppens år

Terry Hayes

Politikens Forlag
Fra en af spændingslitteraturens mestre kommer en hæsblæsende spionthriller af højeste kaliber.

K.D. Faulkner. Det første initial står for Kane, det andet står for ingenting. Kane er CIA-spion med speciale inden for forbudte og ufremkommelige territorier, og for ham har grænser ingen betydning. Han ved, hvornår man skal stikke af, hvornår man skal gemme sig – og hvornår man skal skyde. Han er blevet tildelt en mission i ingenmandslandet mellem Pakistan, Iran og Afghanistan, en voldsom konfliktzone, hvor vold er den eneste gældende lov. Hans mission består i at ledsage en mand, som besidder værdifuld information, der kan få betydning for Vestens sikkerhed, ud af området. Men Kane modarbejdes af en fjende, som ønsker at tilintetgøre verden, som vi kender den – en skræmmende, begavet og ondskabsfuld mand, som kun har ét mål for øje: hævn.

Græshoppens år er den længe ventede opfølger til Jeg er Pilgrim. Det er en page-turner om en mand med beføjelse til at dræbe, som vil gøre alt hvad der står i hans magt for at sikre verdensfreden i et intenst kapløb mod tiden. Græshoppens år er en klassisk spionthriller, en neglebider og et moderne spændingsdrama af højeste kaliber.
Læs mere
Vælg udgave:
 lydbog (download)
 e-bog (epub)
 p-bog (paperback)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 300.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 792
ISBN: 9788740044607
Format: 155x230
Udk. 28. November 2023
1. udgave, 1. oplag
Indbinding: Paperback
Forlag: Politikens Forlag
Omslagsgrafiker: Sofie Winding Studio
Oversætter: Frederikke Mikines, Hans Peter Madsen, Louise Salling
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Politiken, Bo Tao Michaelis
En inciterende drejet og velskreven spændingsroman.
 
 
 
 
 
-  Kulturinformation, Louise Frevert
En gedigen og god gammeldags spionthriller
 
 
 
 
 
 
-  catsbooksandcoffee
Terry Hayes har formået at kombinere en spionroman og en thriller på en meget vellykket måde, der byder på mere fart og tempo end sædvanligt set. Fra første side mærker man, at her kommer en historie med masser af byde på, da man smides direkte ind i en brutal fortælling – og starten på en jagt på hævn … så virkelig, at man konstant holder vejret under læsningen. Plottet er bare … ja, faktisk ubeskriveligt! Så fuldstændigt velskabt og medrivende et plot ser man ikke så tit. Læs mere
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Terry Hayes
Jeg er Pilgrim
ER DET MULIGT AT BEGÅ DEN PERFEKTE FORBRYDELSE?

En kompromisløs Læs mere