Gør kål på kærestekilo & singlesul
Hør uddrag

Gør kål på kærestekilo & singlesul

Michelle Kristensen

Politikens Forlag
Når sød musik opstår, og to flytter sammen, er der ikke grænser for, hvor meget man vil forkæle hinanden med lækker mad og vin. Det kan resultere i mange ekstrakilo. Og hvis man bliver single, kan det gå to veje. Nogle taber sig, men de fleste tager på af at skrue op for hyggen for ikke at have for ondt af sig selv.
 
Blandt de 75.000 kvinder, der de seneste syv år har tabt sig på sundhedsekspert Michelle Kristensens MK camps, kæmper mange med netop ”kærestekilo” og ”singlesul”. De vil tilbage til deres gamle vægt, men uden at undvære de hyggelige stunder. Hvordan gør man det? 
Det afslører Michelle i sin nye bog med skønne madopskrifter og overskuelige kostplaner til 4 uger – samt det fortælle-tekniske greb, hun har fornyet hele slankebogs-genren med: Funktionel fiktion.

Vi møder nemlig Store Sonja; den fiktive kvinde, Michelle har stykket sammen af sine bootcamperes personlighedstræk. I sidste års bestseller Ny krop på 4 uger lavede Store Sonja alle de klassiske vægt- tabsbommerter, så man ikke kunne lade være med at grine af hende. Men man kunne også spejle sig i hende og lære af hendes fejl uden løftede pegefingre.
I den nye bog har Store Sonja fået kæreste. De tabte kilo kommer snigende tilbage, og også kæresten tager på. I fire forrygende uger følger vi parrets indsats for at ændre vaner med hjælp fra Sonjas veninde, sundhedseksperten Michelle. Samtidig går hendes anden veninde i gang med at smide de kilo, hun har taget på efter at være blevet single. Metoden virker nemlig også fantastisk, når kærligheden er slut eller ikke er kommet forbi endnu.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
 p-bog (indbundet)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 199.00
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
ISBN: 9788740065466
Format: ePub
E-bog Udk. 28. August 2020
Beskyttelse: Digital vandmærkning
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
Dansk BiblioteksCenter, Lektørudtalelse
Inspirerende slankebog ... Kristensens faglighed som ernæringsekspert og hendes entusiasme skinner igennem fra start til slut. Opskrifterne og historien om Store Sonja indbyder læseren til at komme i gang.
 
 
 
 
 
-  Deungesord.dk
Jeg var ret vild med, at vi får så meget humor ind i bogen igennem at følge Store Sonja og hendes kæreste, når de skal navigere igennem et vægttab med alle de verdens fristelser der findes, når man kommer i et forhold.
Fruthulstrup.dk
Historien om Store Sonja og de andre personer omkring hende er super humoristisk og fortalt i et sprog, alle kan forstå. Der bliver sagt og gjort det, vi alle tænker, men som vi ikke siger højt. Det er nemt at spejle sig i problematikkerne og samtidig også nemt at sætte sig ind i en ny livsstil.
 
 
 
 
 
-  Krimiormen.dk
'Gør kål på kærestekilo & singlesul' får mine varmeste anbefalinger med på vejen, hvis du gerne vil ændre din livsstil, finde en lidt slankere udgave af dig selv frem, eller bare savner inspiration til et sundere køkken.
Downloads
TOP  ▲
Andre bøger af Michelle Kristensen
Sundt & sprødt med airfryer
Den første airfryeropskriftsbog, der for alvor sætter fokus på airfryerens Læs mere
Sund hverdag
Stor grundbog med grundig gennemgang af MK principperne plus 150 af Læs mere
Mission sund aftensmad
I sin nye kogebog har Michelle Kristensen samlet 100 opskrifter på Læs mere
Mission sund mad
Få inspiration til let, lækker og lynhurtig mad til alle dagens måltider i Læs mere
Ny krop på 4 uger
Få en ny krop på fire uger. 10.000 danske kvinder har i de seneste seks år Læs mere