Globetrotter
Læs uddrag

Globetrotter

Jens Bjerre, Lone Theils

Politikens Forlag
I over 50 år var den nu 93-årige Jens Bjerres liv én lang spændende opdagelsesrejse med hele verden som kulisse for de mest eventyrlige oplevelser.
 
Historien om Jens Bjerre er historien om en eventyrer af den gamle skole. Om et menneske, der helt fra barnsben elskede at gå på opdagelse, og hvis iver efter at se verden fik ham til allerede som 12-årig at forsøge at stikke af hjemmefra for at få hyre som skibsdreng.
 
Det er også historien om en ung frihedskæmper, der under besættelsen var aktiv i modstandsgruppen BOPA, og om en journalist, der aldrig tillod forhindringer stå imellem ham og den gode fortælling. Endelig, men ikke mindst er det historien om en opdagelsesrejsende, der i mere end 50 år rejste til fjerne afkroge af verden for at dokumentere de nu for altid tabte ritualer og skikke blandt indianere, buskmænd og kannibaler – altid med kameraet som sin tro følgesvend. Globetrotter er Jens Bjerres underholdende livshistorie fortalt til Lone Theils og med fotos af Jens Bjerre selv.
Læs mere
Vælg udgave:
 e-bog (epub)
 lydbog (download)
Belastning...
Link to Saxo
DKK 79.00
Sprog: Dansk
Spilletid: 4T 40M
ISBN: 9788740027945
Format: Download MP3
Lydbog udk. 28. November 2015
Indlæst af: Tobias Hertz
Forlag: Politikens Forlag
Anmeldelser og omtale
 
 
 
 
-  Fyens Stiftstidende, Bjarne Gregersen
Fornøjelig bog om Jens Bjerre som globetrotter.
Familie Journalen, John Jensen
Hans erindringer er stærkt underholdende og samtidig et fint tidsbillede af Danmark, som det var engang.
Bogrummetwp.dk, Hans Christian Davidsend
Jeg er sikker på, at han klipper en hæl eller en tå her og der – hvilken velskrivende journalist gør ikke det? Men han får fortalt om sit liv med samme uforfærdethed, som han kastede sig ud i Københavns natteliv som en ung jydetamp også udlevede sin eventyr- og kærlighedslyst i det udenrigs.
Globetrotter
I over 50 år var den nu 93-årige Jens Bjerres liv én lang spændende opdagelsesrejse med hele verden som kulisse for de mest eventyrlige oplevelser.
Downloads